SENASTE VIA MIN IPHONE

Bild 1 - Jag borde kanske göra ett helt inlägg om det här? Den andra juli åker jag, Ellen & Annelie till Rhodos. Det kommer verkligen bli så kul, längtar ihjäl mig! Min semester kommer starta på bästa möjliga vis.


Bild 2- Vad skulle jag göra utan mina underbara kollegor? Har så himla mycket kärlek till alla på min arbetsplats. Torsdagens AW var svårslagen. Bjud mig på hk sushi och ett glas rosé och jag är såld alla dagar i veckan.


Bild 3&4 - Det är lite precis som jag dött och sen återuppstått när det kommer till att gå ut. De senaste torsdagarna har vi dragit ut till Koriander och det har varit en fullträff båda gångerna. Den här sommaren kommer verkligen bli så bra.


Bild 5 - Jag och mamma tog oss en roadtrip till Värmskog för att äta deras berömda räkmacka. Den håller måttet även i år, mums! Har ni inte varit där och har vägarna förbi, måste ni åka dit!


Bild 6 - En kväll på Hammarö vid vattnet tillsammans med Ellen. Vilken fantastisk människa. Det svårt att hitta en person som passar en så bra, och förstår en.


  • 2017

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så härliga bilder!
nouw.com/emellie_larsso
Gabriella ,
Åh såå roligt att resa!! 😃
gabriellasigfridsson.devote.se