MINA OUTFITS IFRÅN 2013 #memorylane

För ett tag sen kom jag över ett gammalt usb. Vad gömde sig på det? Massvis med bilder ifrån min gamla skoldator som jag hade på gymnasiet. Det var blev verkligen en road på memory lane. Åh va mycket man idag har lärt sig ifrån den tiden, och va mycket roligt man hade för sig. Jag ser verkligen tillbaka på den tiden med leende. Den har format mig till den jag är nu. Till er som läser det här och går på gymnasiet nu, ta vara på tiden.


Ovan hittar ni några av mina outfits ifrån 2013. Är det hiss eller diss? Jag borde kanske rota fram en gammal hiss och diss lista när jag ändå är igång? Åh. Jag är verkligen så glad att jag hållit och bloggat under alla dessa år. Mina tankar och dagar har jag allt dokumenterat.


Är det några av er som varit med sen bilderna ovan publicerades på mina dåvarande blogg som då låg på vionno? Några av er kanske till och med varit med sen jag höll till på blogg.se 2009-2012? Hojta till det vore så kul och veta om jag har några trogna följare som hängt med ett tag. Motivation verkligen ifrån min sida att fortsätta. Utan trogna följare/läsare tar man sig ingenstans, nyckeln till allt.


#nouw30daychallenge  • 2017

Gillar

Kommentarer