HUR VAR DET MAN PLUGGADE NU IGEN?

Mitt liv just nu: tentaplugg från morgon till kväll.

Jag som tyckte att man blev trött i huvudet av en arbetsdag, får verkligen tänka om. Efter en dag av enbart tentaplugg känner jag mig mörbultad. Det enda som kan rädda mig från att explodera är rensa huvudet genom att ta en promenad eller två.

Det är verkligen en utmaning att gå från att jobba i tre år till att sätta sig i skolbänken igen. Nu ska man matas med fakta som man sedan ska plugga in och förstå. Få ihop en fungerande studieteknik som verkligen fungerar för en själv är inte heller det enklaste.

Min nyckel för att hålla koncentrationen på plugget? Jag låser in telefonen i skåpet. Det är de enda sättet för mig att kunna koncentrera mig, lägger jag inte undan den är det kört så fort jag får en notis. Jag har alltid haft koncentrationssvårigheter och en släng av dyslexi, därav kräver det extrem disciplin från min sida när det kommer till plugg. Det måste vara lugnt o tyst omkring mig annars är det bara dumt o misslyckas för min del att plugga.


Vi får se hur det går, nu håller jag alla tummar o tår för att min allra första tenta någonsin går bra på fredag. Jag längtar redan till fredagkväll då vi skåla,dansa och fira att första tentan är över.


  • 2017

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
Åh det känns som att det var igår jag satt och svor över den där boken, och Gripsrud. Man kommer in tentaplugget efter ett tag, lovar 😊
nouw.com/lindholm
carolineblombergs
carolineblombergs,
Haha, ja gripsrud är inte min cup of tea... men ja kommer in det gör man! Hoppas bara det blir mindre historia nu i nästa kurs! 😊
nouw.com/carolineblombergs
lindholm
lindholm,
haha, Gripsrud är ingens cup of tea tror jag, men det blir helt klart mindre historia även om första terminen är lite tuff 😊
nouw.com/lindholm
Felicia Karlström,
Själv så började jag plugga direkt efter studenten, tror nog att det hjälpte en del 😊 Förstår att det är jobbigt efter att ha jobbat några år och gå tillbaka till skolbänken 😊 Men det kommer säkert lösa sig, gäller att komma in i det bara 😊 Kram på dig!
storasysteralskarmode.blogg.se