HUR JAG SPENDERADE MAJ MÅNAD

2017

Maj månad startade med v-ä-r-m-e vilket var så skönt. Fina solnedgångar följt av balkonghäng, tapas & drinkar.

Har ni saknat mina frukostbilder? Här är min magiska kanelgröt. En morgon utan min gröt är inte en bra morgon.

Under maj har jag ätit sjuka mängder grönkål och vitkål. Det är de bästa och enklaste att fixa ihop efter jobbet. Grönkålssallad alt vitkålssallad. Enkelt, snabbt, billigt & nyttigt. Kunde inte bli en bättre kombination än det.


Åkte över till Norge och Annelie på 17e Maj! Det var verkligen så kul, vilken upplevelse! Tack så mycket Annelie och Kellie för att jag fick komma!De senaste två veckorna har Karlstad bjudit på mer fint än dåligt väder(kors i taket) ! Det har känts som allt har fötts på nytt! Jag och Ellen har avnjutit burgare till middag följt av uteserveringshäng. That summer feeling.Hur fin är inte den här byxdressen? Min nya älskling. Skynda köp hos H&M innan den tar slut!

Vädret har även fortsatt visa sig från sin bästa sida vilket har inneburit mer uteserveringar........


& ännu mer uteserveringar (tur att lönen trillade in förra onsdagen). Förra veckan var jag även ute med tjejerna ifrån jobbet på en AW. Så himla mysigt!


I fredags efter jobbet plocka vi på oss filtar, köpte massa gott och pizza. Sen satt vi oss på en brygga. En riktigt mysig och härlig kväll.


Sist men inte minst lördagens räkfrossa! Det var verkligen hur gott som helst och jag fick verkligen en riktig sommarkänsla!

Nu är jag mer än redo för sommar. De senaste veckorna har varit helt fantastiska!

  • Postad i: 2017

Gillar