EN DAG I ÖREBRO

Idag har jag och Ellen tagit oss en dagstripp till Örebro.

Lunchen blev en caesar på Fratellis i Örebro. Den var verkligen helt gudomlig! Mina tidigare favoriter blev utklassade med hästlängder.

Allt som allt, jag åkte delvis till Örebro i hopp om ett bättre shoppingutbud än Karlstad. Vilken nitlott jag åkte på. Ska jag vara ärlig tycker jag att utbudet hemma i Karlstad är mycket bättre. Det kändes verkligen som alla standard butiker som t.ex h&m,gina tricot och lindex har mycket bättre sortiment här hemma ( och då tycker jag att sortimentet här hemma är långt ifrån komplett).


Jag är dock glad för en superhärlig dag i solen tillsammans med Ellen. Alltid kul och komma iväg och se något annat, och Örebro är verkligen en jättemysig stad.

  • 2017

Gillar

Kommentarer

Sara
,
åååh va gott det såg ut!! Såg att du skulle börja plugga på Bergs, när ska du göra det? och vad vill du göra med utbildningen, ska du inte fortsätta på synsam? 😃
carolineblombergs
carolineblombergs,
Hej! Jag började plugga en grundkurs i marknadsföring distans på Berghs i april! Huvudsyftet med utbildningen är att jag vill vidare i karriären, och om det kommer bli inom Synsam eller något annat företag återstår att se 😊 kram!
nouw.com/carolineblombergs
Gabriella ,
Linn
,
Hej! såg att du sålde din studentklänning från john zack för jättelänge sen. Tänkte bara fråga om du fortfarande har den kvar eller sålde du den? är nämligen ute efter den klänningen, så himla fin!!
carolineblombergs
carolineblombergs,
Hej! Den är tyvärr såld sen ett tag tillbaka!
nouw.com/carolineblombergs