BERGHS SCHOOL OF COMMUNICATION

2017

Del 1.

Jag vaknade upp på Lydmar Hotell i Stockholm efter att jag varit på Elle Galan kvällen innan av att min mejl plingade till. Mitt bakfulla huvud hade inte smält alla intryck från gårdagen, då en dröm gick i uppfyllelse. Med en irriterande känsla av att jag inte stängt av ljudet på mobilen öppnar jag min mejlkorg. Där hade vi det, mitt antagningsbesked till Berghs. Det sköljdes en släng av panik över mig samtidigt som jag öppnade mejlet, känslan bytes snabbt ut till ren och skär lycka när det stod ''Grattis du är antagen''.


Anledning till att mitt bloggande kom i andra ( mer femte) hand? I Mars i år började jag läsa en grundkurs i marknadsföring på Berghs School of Communication. Berghs som man säger i vardagligt tal kan för vissa anses som en världsledande skola inom kommunikation.

Under en intensiv men väldigt lärorik period läste jag på Berghs. Grundkursen gav mig verkligen så mycket, mer än vad jag någonsin kunnat ana. Det gav mig verktyg som jag inte ens visste existerade, inblick i reklamvärlden, förförståelse för hur man placerar ut en produkt på en marknad, marknadsföringsmodeller osv. Ni kan läsa mer om kursen på Berghs hemsida här.


Jag vände och vred på mig själv många gånger innan jag ansökte till Berghs. Tillslut bestämde jag mig för att jag söker så håller vi alla tummar, sen får det kosta vad de kosta vill. Jag valde att investera i mig själv, och jag vet att ha Berghs med sig i ryggsäcken när man vill in i mediebranschen knappast är ett dåligt bagage, snarare tvärtom.
Ex. på en del av en uppgift som vi hade.

  • Postad i: 2017

Gillar