2016 RESUMÉ

2016

Januari

I Januari uppfyllde jag mitt nyårslöfte till mig själv vilket var att få ett nytt jobb. Redan i slutet av januari var papperna påskrivna för en fast tjänst på mitt nuvarande jobb. En bra start på året fick jag med andra ord.Februari

I februari åkte jag och Emma till Thailand i nästan en hel månad. En månads semester var precis vad jag behövde för att kunna starta om på nytt. Sen att man blev av med grå och tråkig månad och istället fick spendera den i exotiska Thailand tillsammans med sin bästa vän var verkligen en dröm som blev sann.


Mars

De sista dagarna utav februari som blev första veckan i Mars började jag på mitt nya jobb på Synsam! Vilket jag är så himla tacksam och glad över idag. Under min tid där har lärt känna underbara människor och funnit en intresse för Eye Fashion.

Mars innehöll också mycket annat bra. Jag fyllde 21 och hade över mina nära och kära samt så firade jag och Anton vår två års dag.

Sist men inte minst kommer min och Annelies podd som vi startade i mars i år. Vår kära vuxenpodd. Det var verkligen så kul att driva en podd, men tyvärr också riktigt tidskrävande, vilket varken jag och Annelie egentligen hade.


April

April var fyllt kaffe ute i solen och långa promenader med Elin. Testade på ett helt ny variant av nitro kaffe, som är ett kallt kolsyrat kaffe! Började även bli flitig på att ta outfitbilder, älskar den outfitbilden ovan. En varm favorit ifrån året. Sen sist men inte minst april var fyllt med spicykvällar tillsammans med Anton,Erik & Emma, som jag saknar dem. Emma nu får du ta och pallra dig hem ifrån Asien!


Maj

Bild nummer två visar en kväll på balkong då vi proppade i oss tapas, drack gott och nöjt av kvällssolen. Den här kvällen var verkligen perfekt behöver den igen så fort det blir varmt nog.

I maj var jag även på en utbildning i Stockholm, sen under en dag sålde jag och Jennie hela 30 solglasögon när det var 25 % rabatt. Efter den arbetsdagen var jag lovligt trött kan jag lova.


Resten kommer inom kort! Ha en riktigt gott nytt år nu mina kära läsare. Nästa år ska jag avsatta mer till bloggen och mina andra sociala medier och se vart det kan leda mig, det mitt lilla löfte i år. Sen ska jag jobbmässigt ta mig någonstans i år vi får se vart det leder mig, sist men inte minst så ska jag vara lycklig och ta om mig själv.


  • Postad i: 2016

Gillar