Header

Contains affiliate links

Det är verkligen allt annat än vår utomhus just nu, men jag fick lite vårfeelings för några veckor sen och fick med mig jackan ovan hem. Jag har aldrig tidigare föredragit gult, men nu blir vartannat plagg jag köper hem just gult. Min garderob är med andra ord vårig, så det är bara vår-vädret som saknas.


Jackan ovan hittar ni hos Lindex.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mobilbilder från min föregående vecka blandat med vårsol,burgare& plugg.

Några punkter under vecka sex kommer att bli:

#  PLUGG. Inte en så speciellt förvånande punkt. Den här veckan har vi tänkt att få färdigt grupparbetet och hemtentan så det är ur värden. Det vore verkligen extremt skönt att kunna blicka framåt och ''bara'' ha tentan i medierätt att fokusera på.

#  MINGEL. På onsdag vankas det mingel och föreläsning med jobbet i gallerian, inget man tackar nej till.

#  JOBB&STUDENTTORSDAG. Jobb står på schemat hela torsdagen fram till stängning, efter det blir det studenttorsdag. Det var allt för länge sen! Jag är dessutom ledig på fredag vilket betyder at det blir all in.

#  BIO&LEDIGHET. På fredag ska jag njuta av ledighet & gå på premiären av Fifty Shades Freed! Har blivit en riktig bioälskare på senaste tiden, eller så kommer det i min mening bra filmer helt plötsligt hela tiden på bio...

#  ''Oslo Takeover''. På lördag är det ''Oslo Takeover'' på Verket, vilket ska bli riktigt kul! Min bästa kompis syster o co kommer hit då det är hennes vänner som ska spela! Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll.Likes

Comments

En av mina senaste investeringar till garderoben är mocka bikerjackan ovan.

Jag har väldigt länge velat ha en, och äntligen fick H&M in en som var perfekt i färg och modell! Älskar verkligen den här jackan som är i en grön/grå färg. Den kommer bli perfekt till vardags och alla festligheter som väntas under våren ( och tidig sommar ).


Likes

Comments

Contains affiliate links

58 kvm av ren och skär kärlek.

Här ovan ser ni bilder ifrån min lägenhet. Jag älskar den mer än något annat, den är verkligen jag. Numera är jag så hemmakär att jag alltid har allt hemma hos mig.. allt från förfester till middagar till ja allt. Älskar man sitt hem så gör man.


Tack till alla som hjälpt mig få till min lägenhet, nu är den nästan klar! Nästa projekt är att måla om alla väggar, men det tar vi när livet lugnat ner sig några hekton.

@Nouw


Likes

Comments

Vad är det för något jag pluggar egentligen och vad vill jag bli?

Jag läser en treårig utbildning i Medier & Kommunikation med inriktning Digitala Medier & Analys vid Karlstads Universitet. Utbildningen kommer att ge mig en kandidatexamen i ämnet Medier & Kommunikation.

Jag har nu läst färdigt (klarat av) min allra första termin på universitet, vilket känns båda som en lättnad och läskigt. Det har verkligen gått så fort, fortare än vad jag någonsin skulle kunnat ana. Ett halvår poff,gone. Kommer resterande tid gå lika fort kommer jag vara klar innan jag ens hunnit fundera färdigt över vart jag exakt vill ta vägen inom mediebranschen.


Just nu läser jag min sista kurs som kommer vara på svenska i min utbildning. Om några veckor börjar jag läsa allt på engelska vilket verkligen ska bli en utmaning, men också väldigt kul och spännande. Att inriktningen som jag läser Digitala Medier & Analys kommer att vara på engelska tror jag kommer ge mig ett försprång på arbetsmarknaden och framförallt om jag vill testa på att jobba utanför Sveriges gränser. Vad jag vill bli vet jag inte än, men en blandning av marknadsföring,reklam och digitala medier är det som jag tänker att jag ska jobba med nu.


Nu längtar jag bara tills min inriktning drar igång på riktigt. Fram tills nu har alla programmen vid Karlstads Universitet inom medier och kommunikation läst tillsammans. Det är först nu på vårterminen som man börjar läsa det man valt att inrikta sig på. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra, inte för att jag tvekar men är lite spänd av förväntan.


Kika på youtube videon för att se en liten''intro'' till det jag läser. Anmälan till höstens utbildningar öppnar den 15e mars, inte allt för länge kvar. Dags att börja fundera över vad man ska söka till ( om ni tänkt att börja plugga till hösten ).

Vi kanske ses till hösten?

Likes

Comments

Några texter från min textsamling 2017:


- Man ska aldrig springa efter bussar eller killar för det kommer alltid nya.

-Ja, men. Ibland kan man springa bredvid bussen och den kanske stannar? Har du testat det någon gång?


Tack för att du öppnade kistan för jag vågade inte, och för att jag fick slå den sista spiken i den.


Nej för det kommer inte kännas någonting. Jag önskar nästan att jag kunde kalla det för hjärtekross eller något liknande. Men det kan jag inte, för jag mår bra, bättre än vad jag gjort på år.


Sluta aldrig tro på fjärilar i magen och kärlek, för den hittar dig när du minst anar det.


Likes

Comments

Om salladen ovan var god? Helt magisk om ni frågar mig.

I torsdags köpte ja o Becca med oss lunch hem efter skolan ifrån Café Klaras. Det fick bli en av deras sallader som var riktigt god, eller god jag smällde typ av så god var den. Jag kommer definitivt börja äta där oftare (var över ett år sen jag åt där senaste?). Tycker verkligen att deras sallad var betydligt mycket godare och bättre än de andra salladsställen i stan. Tipstips!

Likes

Comments

Det senaste tillskottet i min jacksamling ser ni ovan & ni hittar den här magiska skapelsen HÄR.

Bilderna ovan får mig verkligen att inse hur fruktansvärt blek jag. Det är verkligen ett fall för brun utan sol... ska bara hitta orken att smörja in mig med det...

Livet rullar på som jag tycker att jag alltid skriver när jag ''duktigt'' en gång i månaden slänger in ett inlägg här. Igår drog skolan igång igen och började med en rivstart samt med en tenta vecka coming up next week samt presentation av grupparbete på måndag. Alla bollar är uppe i luften med andra.

För min del väntas det nu en jobbhelg, innan den intensiva pluggveckan drar igång. Inget mig emot, tycker det är riktigt skönt att varva plugg med jobb. Skönt att kunna koppla bort plugget lite samt mer pengar in kontot varje månad är verkligen inget jag tackar nej till.


Likes

Comments

-2017

På nyårsafton ska jag skåla och kyssa 2017 adjö.


Det här året har varit händelserikt och gett mig både gott och ont. Det har inneburit motgångar och framgångar, drömmar har slagit in och drömmar har krossats.

Jag är tacksam för de val jag gjort som fört mig dit jag är idag, för idag är jag lyckligare och mer självsäker än någonsin.Det kräver mycket för komma till fred mig sig själv, och det har jag gjort och nu går jag in i 2018 med öppna armar. Jag ser fram emot att dansa nätterna långa o få resa till varmare breddgrader med mina tjejer, plugga och svära över diverse tentor och få vara i hans sällskap som får mig att le.


På nyårsafton ska jag fira i min paljettbyxdress, vara dränkt i brun utan sol, ha lite för mycket smink, alltför långa lösögonfransar, skratta, dricka för många drinkar och skratta i kör tillsammans med dem som jag mår bäst med och jag ska skåla. Jag ska skåla o tacka 2017 för allt det har gett mig, en knuff i rätt riktning, nya möjligheter och jag har fått tillbaka mig själv, carro is back for the long run som mina vänner säger.


Likes

Comments

De senaste veckorna i mitt liv har varit fyllda med plugg, utgångar, häng i Emmas M-A-G-I-S-K-A lägenhet, lägenhetsfix ( min dröm säng anlände äntligen i måndags & jag sover numera som en prinsessa ), middagar, långa telefonsamtal och sist men inte minst glada ( eller mer överlyckliga) besked om att min long gone bestie flyttar tillbaka till Karlstad efter årskiftet!


Allt som snurrar i mitt huvud just nu är julafton,juldagen och nyår. Samt att få ha alla människor jag håller kärt samlade i en o samma stad, det kan inte bli mycket bättre än så. De närmaste veckorna kommer med andra ord bli helt magiska. Jag ska verkligen se till att varva ner och ta vara på allt och njuta, sväva lite på moln o ta vara på det sista av 2017.

Likes

Comments