Godmorgon.

idag är det fredag!

vaknade redan klockan 08,30 imorse, nu sitter jag i soffan och äter lite frukost och kollar på tv, snart blir det en dusch sen göra matlåda som jag ska ha med till jobbet då jag jobbar eftermiddag idag.

Ha en trevlig Fredag!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, nu är jag hemma igen efter en eftermiddag med att hämtat E s barn från dagis och efter det käkade jag E, K och barnen tacos hemma hos K och sedan vart det bara en liten mysstund och prat hemma hos E när barnen hade somnat.

Nu är jag iaf hemma igen och ligger i sängen och funderar om jag ska ta ett dopp i badtunnan eller om jag ska ligga kvar i sängen och kolla runt lite på datorn och kanske kolla på en film...

Imon är det EM jobb som står på schemat, jobbar EM fram tills på tisdag så får hoppas på sol då igen och bara ta en slapp dag då.

vi hörs imon, ha en trevlig kväll.

Likes

Comments

Hej igen.

Tänkte jag skulle göra ett inlägg om vem jag är och lite om mitt liv. Som jag redan sagt så är jag en tjej på 17 år som bor i en liten by utanför Sandviken där jag bor med min mamma, pappa och min hund Svea. Jag har även en storebror men han har flyttat hemifrån.

Som jagockså redan sagt så går jag vård och omsorgsprogrammet i Sandviken. Skolan kommer jag skriva mer om efter sommarlovet men kan nämna redan nu att där umgås jag för det mesta med tre tjejer som jag förmodligen kommer skriva om lite då och då när skolan drar igång igen kan nämna redan nu att dom personerna kommer heta M, T och L på min blogg.

På min fritid är jag mycket med mina bästa vänner som jag typ bor granne med båda två, på min blogg kommer dom att heta K och E, K fyller 28 år och har två barn och E fyller 31 år och har två barn.

Varför jag tar upp och skriver om dom lite redan nu är för att jag tillbringar en stor del av min vardag med att vara med dom två.

Ett djupare inlägg om mig och min underbara barndom och uppväxt kommer jag bara skriva om det finns någon som är intresserad av det.

om ni undrar varför jag inte skriver ut hela namnen på mina kompisar på blogg är för att detta och min blogg och de ska inte behöva ha sitt namn med här så folk vet vilka dom är utan jag håller mig till en bokstav ist.

Ha en bra dag.

Likes

Comments

​Hejsan. Tänkte berätta lite saker för er som in inte vet om än så ni får nån susning om vad jag gör nu på sommarlovet, 

Detta sommarlov har jag sommarjobb på ett äldreboende där jag kommer jobba hela sommaren, idag så har jag äntligen en ledig dag från jobbet så idag har har bara slappat hemma, tvättat lite och gjort mat till mamma och pappa tills dom kommer hem från jobbet, ibland kan man överraska dom lite.

så nu sitter jag bara i soffan igen och kl halv 5 ska jag gå och hämta min kompis (som jag kommer kalla E på bloggen)  två barn från dagis då hon jobbar, sen efter jag hämtat dom från dagis så ska jag gå hem till en annan kompis (som jag kommer kalla K på bloggen) dit  E också kommer när hon jobbat klar, och då skulle dom bjuda mig på mat ikväll. 

ja lite snurrigt inlägg men jag kan göra ett helt nytt inlägg sen där jag kommer förklara lite mer om vem jag är och vilka mina två bästa vänner är som jag är väldigt mycket hos. 

ha en trevlig eftermiddag.

Likes

Comments

Hej, jag är en tjej på 17 år som bor i en väldigt liten by ca: 10 min utanför Sandviken. Jag har nu sommarlov och har gått ut första året på gymnasiet där jag går vård och omsorgs linjen.

jag är en tjej men mycket energi och har alltid många bollar i luften.

på min blogg kommer jag skriva om allt möjligt så ni kommer få hänga med och se vad som händer under mina dagar.

Hoppas ni kommer tycka det blir intressant och läsa min blogg, så hörs vi lite senare.

Likes

Comments