21 oktober

Godkväll på er! Har precis krupit ner i sängen efter att ha lagat matlådor hela kvällen. Det blev att göra en stor omgång köttfärssås, så nu har vi båda så att vi klarar oss veckan ut. Toppen!

Utöver matlagning så har vi haft Naomi’s mormor på besök. Alltid lika mysigt med besök och att få äta middag i sällskap av någon vuxen. Misstolka mig inte, jag älskar att äta ensam med mitt lilla kladdmonster också - men ibland är det skönt att få ha en vuxen konversation också hehe. Vi skulle ha träffat en gammal vän till mig och hennes dotter, som är på dagen 2 månader äldre än Naomi. Men de lyckades bli sjuka, så vi fick ställa in. Så kan det gå. Vi har istället haft en mysig hemmadag och jag har även hunnit städa lägenheten. Check på den! Nu ska jag faktiskt sova, klockan börjar bli mycket och min dotter är morgonpigg så det gäller att lägga sig i tid. Vi hörs imorgon igen. Godnatt!

Har lite dåligt med bilder från dagen, så ni får nöja er med en liten höstbild på mitt hjärta. Måste ta mig ut med systemkameran & fota mer ordentliga bilder på Naomi nu när det är så vackert utomhus!

Gillar

Kommentarer