Kroppskärlek | Tuggmotstånd

Alla foton är tagna av Amanda.

För en tid sedan började jag följa instagramkontot "Tuggmotstånd" som fina Amanda driver. Det är ett konto som enligt henne själv är ämnat för att försöka visa den skönhet och vackerhet som den kvinnliga kroppen besitter. Jag tycker att hon lyckas väldigt bra! Hon är en fena på foto och visar genom hennes bilder att alla kroppar är vackra på sitt sätt. Jag tycker ofta att det är ganska svårt att hitta min plats i dagens skönhetsideal då jag inte har den kropp som idealet eftersträvar. MEN jag mår ändå så himla bra. Jag har en frisk kropp, ett psyke som allt som oftast är min vän och framförallt ett liv jag trivs med. Att räkna kalorier, väga mat fram och tillbaka, gråta över siffran på vågen och att ständigt leva med kroppsångest har jag gjort tillräckligt i mitt liv. Kontot Tuggmotstånd påminner mig om det dagligen. TACK Amanda för din öppenhet och ärlighet!

Må väl!
KRAM!


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi duger så bra med de kroppar livet har gett ossnouw.com/stenhagenbettan
carolineandrsn
carolineandrsn,
så är det verkligen! Vi ska bara komma ihåg den sanningen också💛nouw.com/carolineandrsn
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilket inspirerande konto! Tycker idealen är helt sjuka, och många tänker nog inte ens på hur självklart det är att ett visst utseende är positivt.
Bara en sådan sak: När jag var inne och bad om nya arbetsbyxor då mina blivit för stora. Då säger chefen "Ja, det var ju bra att det var åt det hållet."
Nu är jag överviktig, men jag mår toppen så varför spelar antalet kilon eller centimeter runt midjan någon roll? Och varför är det så självklart att det är just minskat midjemått som är bra?
nouw.com/jossustravelpics
carolineandrsn
carolineandrsn,
vad ledsen jag blir av att höra att du fått ett så tråkigt bemötande. Stor kram till dig!💛nouw.com/carolineandrsn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229