En sista vecka & tulpaner.

Godmorgon måndag! Idag går jag in i sista veckan av termin 7 och på måndag inleds livets sista termin som lågstadielärarstudent. Jag minns att jag hösten 2016 tänkte att 2020 låg så förskräckligt långt bort i tiden, och det var ju också mycket sanning i det, men nu är vi här. Nu är vi inne i året då jag kommer att ta examen och börja jobba på en skola som lärare. 2020 alltså, jag tror verkligen att det kommer att bli ett bra år!


Igår städade jag ut julen från lägenheten och fyllde lägenheten med tulpaner. Tydligen är det "tulpanens dag" i veckan så ica sålde buketter för endast 25kr/styck. Jo men ja tack! För mig är verkligen tulpanen en blomma som förknippas med vårvinter. Mamma har alltid köpt med sig tulpaner hem från ica när julen städats ut där hemma och så även jag. För visst kommer våren snabbare om man har vaserna fyllda av tulpaner? Vi bestämmer det.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sedan möta upp min kära uppsatskompanjon för en dag på biblioteket.
Hoppas Du haft en god helg!
KRAM!


Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
älskar tulpaner! verkar sålts lite överallt billigt, jag köpte både från blomsterlandet, EM home och ICA i helgen, alla buketter 25 eller 29kr st! 😊 nouw.com/josefinelouise
carolineandrsn
carolineandrsn,
bäst vårblomman! jag älskar att ha lägenheten fyllt av vackra tulpaner💐😍nouw.com/carolineandrsn
Johannagrahn
Johannagrahn,
carolineandrsn
carolineandrsn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229