Hej<3
Jeg fik dsv ikke tid til at lægge noget på på bloggen igår da jeg både skulle på Stryhns, holde fødselsdag og se fodbold.
Nede på Stryhns lavede alle drengene iskrig og det gik også lidt udover mig, men det var stadig pisse hyggeligt.
Da jeg kom hjem havde vi gæster og jeg fik en Ralph Lauren parfume som jeg havde i forvejen så den er hehe på vej ind for at bytte nu. Jeg fik også en masse slik og 3 par sokker.
Kl 17 kørte min papfar, min paplillebror og jeg ind og så EfB spille mod Viborg. EfB tabte dsv 1-3..
Da jeg så kom hjem skulle jeg lave nogle invitationer til min konfirmation men det endte med at jeg faldt i søvn..
Lige nu er jeg så på vej ind til byen sammen med AS for at bytte mit undertøj og parfumen. Jeg skal også have købt en masse ting til min mor fordi jeg jo skal holde fødselsdag igen idag og hun skal også med til min fødselsdag. Efter fødselsdagen skal vi sove sammen.
Det var alt, skriver lidt senere hvad jeg får idag;))
-Caro

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej<3

Idag er det som sagt min fødselsdag og indtil videre har min dag været fantastisk!

Jeg blev vækket af min familie ved at de kom ind og sang for mig. Da vi så skulle ud og spise skulle jeg åbne min gave som var et sær undertøj som jeg havde ønsket mig så højt. Jeg havde godt regnet ud at jeg ville få det, men jeg blev stadig utrolig glad. Jeg fik også 500,- af mine oldeforældre.

Jeg brugte pauserne i skolen på at tjekke alle de mange fødselsdagshilsner og alle de grimme billeder på Facebook.

I skolen skete der ikke rigtig noget specielt udover at folk sagde tillykke, sang og bare de sædvanlige ting.

Nu er jeg så kommet hjem og skal op på skolen om lidt for at se min lillebror spille skuespil. Efter det tager vi på Jensens bøfhus, hvor vi stort set altid tager hen når nogen i familien har fødselsdag.

Jeg holder som sagt fødselsdag for min familie imorgen og i overmorgen så der vil jeg også skrive hvad jeg har fået. Jeg glemte også at jeg i tirsdags fik gave af min moster, onkel, fætter og kusine fordi de ikke kan komme i weekenden. Af dem fik jeg en lille kähler vase og en træhånd fra HAY. Dog tror jeg at begge dele skal byttes da jeg ikke rigtig har et sted at stille det..

Både imorgen og i overmorgen regner jeg også med at opslagene her på bloggen bare bliver om hvordan min dag har været.

I må have en fantastisk dag;))

-Caro

Likes

Comments

Min uge

Hej<3

Lige nu sidder jeg under et tæppe med en skål nudler. Jeg tænkte over hvad jeg ville skrive om idag, og det bliver egentlig bare hvordan min dag har været og lidt om hvad jeg skal resten af ugen. Jeg tænker at jeg hver mandag vil begynde at skrive hvad jeg skal i ugen. (idag bliver det lige onsdag, men fremover bliver det mandag) I må meget gerne skrive om i synes det er en god ide, eller om

Idag startede vi med at skulle til præst kl 8. Vi skulle bare se film så der er ikke rigtig noget at fortælle om det. De næste 2 timer skulle jeg se min lillebrors klasse og parallelklasse spille skuespil. De spillede Busters verden. Jeg blev dog nødt til at gå lidt før, fordi jeg skulle til elevrådsmøde. Fordijeg skulle det, gik jeg også glip af en tysktime. Efter tysk skulle vi have biologi hvor vi havde vikar. Vi skulle egentlig bare læse, skrive noter og se en film. Da jeg havde fri fulgtes jeg med en veninde hjem og nu sidder jeg her. Kl 17 skal jeg til fodbold, og efter det skal jeg være sammen med min fantastiske veninde. Jeg skal lidt tidligere hjem end normalt fordi jeg gerne vil være frisk til imorgen hvor jeg har fødselsdag. På min fødselsdag skal jeg se min bror spille skuespil (igen) kl 16 og efter det skal vi ud at spise. Hvis jeg får tid skriver jeg selvfølgelig også lidt om hvad jeg har fået og hvordan min dag har været. Fredag er det min paplillebrors fødseldag og efter skole skal jeg på Stryhns med min veninde fordi de åbner og giver gratis soft ice. Når jeg kommer hjem fredag skal jeg så holde fødseldag sammen med min paplillebror og hans familie. Lørdag skal vi så holde fødselsdag for min familie. Søndag har jeg lovet min kusine at tage med hende i svømmehallen.

Det var alt jeg skal i den her uge. Håber i har haft en god dag;))

-Caro

Likes

Comments

Lifestyle

Hej<3

Jeg sidder lige nu i min seng og er lige blevet færdig med at lave lektier. Pludselig slog det mig at i ikke ved så meget om mig. Derfor tænke jeg at jeg lige ville skrive nogle random facts om mig.

1. Jeg elsker at have briller på, men det klæder mig ikke så jeg går kun med briller derhjemme.

2. Jeg tager billeder til bloggen med min iPhone 6.

3. Jeg elsker at blogge.

4. Jeg skal konfirmeres den 13. maj.

5. Jeg går til fodbold.

6. Jeg har verdens værste humor.

7. Jeg hører hele tiden trist musik selvom jeg er mega glad.

8. Jeg elsker mandeparfume.

9. Jeg hader kaffe, men drikker det stadig.

10. Jeg har et tæt forhold til min mors familie.

11. Jeg har en 3/4 seng.

Det var alle de facts for denne gang. Håber i kunne lide opslaget, og vil følge med fremover;))

-Caro

Likes

Comments

Lifestyle

Hej<3

Jeg er lige kommet hjem fra byen hvor jeg lige har fået købt mit tøj til blå mandag. Det mindede mig om min konfirmation og derfor tænkte jeg at jeg ville skrive lidt om den hvis nogle af jer var interesserede.

Jeg havde kigget på en kjole i Lilly i noget tid, men ville helst finde en kjole fra Panayotis fordi jeg så kunne spare 750,- på kjolen og bruge de penge på noget andet. Grunden til at jeg kunne spare er at jeg Var model for Panayotis og så fik vi allesammen 750,- i rabat hvis man købte en kjole derfra. Desværre kunne jeg ikke finde en derinde, så vi tog tilbage til Lilly. Jeg prøvede kjolen igen og tænkte med det samme at det skulle være den.

Jeg ved stadig ikke hvilke sko jeg skal have på, men håber snart på at finde ud af det.

Med hensyn til smykker ved jeg kun at jeg skal have diadem på. Mange mener at det er for meget med diadem men jeg synes bare det gør lidt ekstra. Ikke noget vildt, bare en god detalje. Især når mit hår kun er meget lidt opsat.

Selveste festen skal jeg holde i Vejrup-Endrup Fritidscenter. Vi skal være i Hjerting Kirke kl 11 lørdag den 13. maj og så holdes min fest kl 13. Til forret skal vi have kyllingespyd og til både hovedret og dessert skal vi have buffet.

Til min fest har vi inviteret 40-50 personer fra min familie og nærmeste venner. Vi har ikke fået sendt invitationerne ud endnu, men vi gør det i weekenden.

Jeg tror ikke rigtigt der så meget andet at sige udover at billederne nedenunder er af min konfi kjole, men hvis i har nogle spørgsmål kan i bare skrive i kommentaren.

Håber i har haft en god dag;))

-Caro


Likes

Comments

OOTD

Hej<3
Som i jo nok ved er det søndag, hvilket betyder at det er til til mit OOTD. Det eneste jeg skulle idag var at være sammen med min veninde så det blev ikke til noget specielt men her er det;)

Mono T-shirt
Jacqueline de yong cowboyjakke

Gina Tricot jeans (Molly)

Adidas NMD sko

Håber i har haft en super god weekend og vil følge med her på bloggen!
-Caro


Likes

Comments

Lifestyle

Hej<3

Og velkommen til min blog. Jeg sidder lige nu og venter på at en af mine veninder kommer over. Vi har i noget tid snakket om at starte en blog og det har vi gjort. Vi startede på den tidligere i den her uge og det inspirerede mig til at starte på min egen blog. Jeg vil prøve så vidt mulig at lægge noget op hver dag. Jeg har også valgt at hver søndag kommer der et OOTD op. Hvis i har nogle spørgsmål eller gerne vil se nogle bestemte opslag må i hellere end gerne skrive i kommentaren.

Håber i vil følge med;))

-Caro

Likes

Comments