Header

Jacka - Zara Skinnbyxa - Zara Tröja - Zara
Skor - Mango Väska - Okänd (Italiensk affär som fanns i Bulgarien)

Som ni kanske märker är jag ett "Zara" freak, hehe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag sov jag ut på riktigt länge vilket var så sjukt skönt eftersom jag gått upp tidigt nästan varje dag känns det som då jag tränat och sen har jag jobbat sent också. Så det har blivit att gå upp tidigt och sen lägga sig sent vilket inte varit det bästa.

Men idag var jag ledig så passade på att sova ut och senare åkte jag in till stan för att träffa min bror då vi skulle äta lunch. Har alltid så svårt att bestämma lunch ställe i Stockholm, behöver verkligen tips. Även fast jag är inne i stan ganska ofta så blir det alltid typ en halvtimmes betänketid haha. Till slut bestämde vi oss för just O'Learys just för att de har en super god pasta där som heter "Pasta Alfredo", om ni gillar pasta och kanske glider in på den restaurangen någon gång för att kolla på match eller så bör ni testa den!! Som det står på rubriken så upprepar jag mig, en Mysig Onsdag var det :)

Men nu ska jag sova, Natti!

Likes

Comments

Min tjejkompis Diana kom över ikväll vilket var supermys och med sig hade hon godis, bär och Ben & Jerry "chocolate fudge brownie" - min favorit!! Hur Nice liksom?? Just vad jag behövde känner jag!

Har även fått henne att se en serie (tog dock tre år...haha) som jag lugnt kan rekommendera och det är One Tree Hill. Nu är hon helt fast för den. Det är ingen serie som pågår nu utan den gick för några år sen men ändå värd att se!! Det är en av de bästa serierna jag någonsin sett eftersom den har en härlig blandning av både drama och komedi. Man får följa ett gäng ungdomar som går på high school till att dom blir vuxna. Det som är så speciellt med serien är att man verkligen kan relatera till så mycket och det finns så många bra citat. Se den!! Ni kommer inte ångra er kan jag lova. Nu ska vi i alla fall fortsätta se den så hej så länge!

Likes

Comments

Hej hej, nu har jag bestämt mig för att blogga vilket jag velat länge nu. Har alltid letat efter rätt tidpunkt men har lärt mig att man bara ska sätta igång med det man vill göra för annars blir det inte av hehe. Här kommer jag i alla fall skriva om lite allt möjligt från hur vardagen varit till outfitinspiration, tränings tips och mycket mer. Ja ni får helt enkelt se själva.

Jag kan ju även passa på introducera mig lite kort....

Jag är 18 bast och bor utanför Stockholm. Som person är jag väldigt utåtriktad, spontan och jag är en riktig filmnörd måste jag säga då jag älskar kolla på film och skulle inte tveka att få vara med i en heller😁. Har precis tagit studenten och tänkte ta ett sabbatsår för att ta det lite ledigt från plugget ett tag då jag känner mig en smula skoltrött. Istället ska jag jobba och även blogga här på Nouw. Det var lite kortfattat om mig! Vi hörs! 


Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw