Jag tänker inte upplysa er om att det är 2015, nytt år eller nya möjligheter efter alla bombningar på sociala medier och bloggar på citatet "nytt år - nya möjligheter". Men jag håller med citatet, för nya möjligheter och ett nytt år kommer bara en gång varje år och man kan glömma det föregående för att skapa något nytt och visa en annan sida. Det finns så sjukt mycket man kan göra som kan förändra ens självbild hos sig själv eller bilden av dig hos andra.

Jag, efter 15 år av lärdom vill jag skapa ett BRA år. Jag har haft så mycket planer på till exemepl plugg eller träning som aldrog går i fas men jag orkar inte med den bilden av mig själv längre. Jag vill vara en person som gör saker och är värd att se upp till, inte pluggar sistan dagen till ett prov och lever på sitt godisberoende. Jag vill träna och utvecklas i det jag gör, både fysiskt och psykiskt. Att kunna komma hem efter ett ridpass och känna att en polett har ramlat ner eller få denna "aha-känsla" som kan komma ibland är den bästa känslan som finna och jag vill bara ha mermermer.

För att avrunda detta inlägg som start på bloggen så vill jag bara säga hej, sticka ut huvudet genom dörren och vinka lite snabbt genom att säga några snabba ord om mig; 16 år, glad, ryttare, driven, fotografi, velig, tidsoptimist. Dessa ord beskriver mig och nu skall jag stopp in huvudet genom dörren igen för att sedan bjuda in er till mitt hus fyllt med tankar, åsikter och inlägg.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments