Resan till mitt linneskåp


Det började med att jag ville ha en fejkspis, för att använda med blockljus i ledljus modell. Sen gjorde vi om i lillrummet och skaffa oss en mindre skrivare så då gick tankarna på en skänk från Ikea så vi kan gömma skrivaren å liknande saker när det behövs, så vi tänkte oss en BESTÅ skänk då den matchade behovet av förvaringsutrymme och det var så nära att det blev så men så hips vips som en blixt från klarblå himmel kom jag på att jag vill ha ett linneskåp!

Så jakten på ett linneskåp började med en sökes annons, fick ett förslag men det skåpet såg mer ut som nåt gammalt slags dokument skåp som står på ett kontor eller i nån källare så det var inte min melodi av vad som är ett linneskåp... Väntade å sökte lite till å lite till.

Till slut var det en som svarade på min sök annons med en bild på detta och samtidigt hade hon lagt upp det i en annons med några andra möbler - och fort skulle det gå då huset hon bodde i skulle vara tomt inom de närmaste 2-3 dagarna!! Snabba puckar blev det men jag är så sjukt nöjd över att det blev mitt. Och framförallt nöjd över att jag inte hann beställa nåt från Ikea 🤍🙌

Kram Carolina ♡

  • 93 visningar

Gillar

Kommentarer

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg