Penicillin kur i 7 dagar


Tänk att en varböld på benet (som varit en finne i grunden) som sen försvann å kom tillbaka som en varböld kan skrämma slag på en så man undviker att kolla det direkt för att man är livrädd å tänker det absolut värsta tänkbara.. nu står jag här x antal veckor senare och har äntligen tagit mod att få min "fripassagerare" kollat eftersom det vägrar ge sig. 7 dgr Penicillin kur och tvätta rent med alsolsprit blev dagens dom.

Samma visa med mag besvären som uppstod för ca 2 år sen också, då jag trodde jag blivit allvarligt sjuk å fick ångest deluxe av bara tanken att det är kört.. å att gå till läkaren kändes som en stor tröskel att ta sig över. Läkaren jag träffade då sa att det är ju lite svårt att göra nåt åt problemet om man inte kollat upp det.

Så sant! 🙏 I dag är det något bättre, lite mer kontroll över min stressmage tack vare att jag cyklar till jobbet istället för att ta bussen. Men fortfarande ingen som vet vad som orsakade det. Nu ska jag börja träna på att faktiskt gå till läkaren direkt när jag upptäcker något som inte är som det ska... för det kan ju faktiskt ha väldigt stor betydelse. 😔💊❤

Kram Carolina ♡

  • 539 visningar

Gillar

Kommentarer

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg