Panikångest

Panikångest kan verkligen göra allt och lite till med ens psyke... Jag har haft stora problem med det sen 1,5-2 år tillbaka och ett utav mina största problem där är att min mage är ofta otroligt stökig på bla morgonen vilket har gjort att jag haft otroligt svårt för att åka buss till jobbet (om jag öht tagit mig nånstans) då den många ggr gjort uppror i den form att jag inte vet om den ska krascha nästa sekund eller om det bara är tillfälligt å att den lugnar ner sig (många ggr av dessa har varit skarpt läge) så det är ju inte direkt så man vill chansa..


av den anledningen har jag hållit mig till att åka med 10:an hemifrån för att den ej stannar efter smultron vilket har gjort att ångesten lägger sig en aning å ni anar inte hur mycket det lilla gör... speciellt när ca 10 min bussresa kan kännas som en halvtimme. Så därför har jag cyklat så mycket det går eftersom jag och min mage mår så mycket bättre av det å det ger mig ett lugn.

Hela grejen med min ångest gör att jag har tagit 3 steg tillbaka från det mesta på alla sätt å vis å inte känner igen mig själv måendemässigt, så jag ber om ursäkt till alla som känner sig bortglömda och så vidare... försöker sakta men säkert hitta tillbaka å finna mig själv igen.

värsta tiden var för snart 1 år sen (feb/mars) när jag sökte hjälp för mitt magbekymmer som idag är något lättare att hantera, men långt ifrån bra och jag kommer som sagt inte ihåg när jag mådde bra senast å slapp planera efter mående. Jag bygger större delen av min vardag på hur min mage beter sig. Och detta är absolut det värsta jag varit med om, funkar inte magen så är det inte mycket som funkar alls...

jag har gjort en liten utredning som tyvärr inte gett mig nån förklaring till hur eller varför det blivit såhär.. till sist vill jag säga - till er som läser detta å känner min mamma, ber jag er vänligen att inte prata med henne om detta då jag valt att hålla henne utanför det då jag inte vill oroa henne eftersom jag vet att hon har nog med sitt och kan bli väldans oroad över minsta lilla. ❤

Tack för att ni orkade läsa. Ha en fin dag för det ska jag ha. 🤗

Kram Carolina ♡

  • 261 visningar

Gillar

Kommentarer

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg