Pang bom

Ett nattligt inlägg i brist på annat, i brist på att inte kunna slappna av och somna pga en sjuhelvetes mensvärk - suck :/

Fick alltså en som jag brukar kalla det spontan mens när det inte är planerat med piller utan det är kroppen som startat en mens på egen hand, det är min 5:e mens i år (började i torsdags kväll) och den jag hade sist fick jag i mitten av semestern, 17:e juli. Jag har börjat anteckna alla mina spontana menstruationer nu för min egen skull, för att kunna hålla koll på mönstret i hur lång tid det går emellan varje. Detta borde jag ha gjort redan från första början men det hade blivit en lång historia med tanke på allt som hänt på vägen.

Nåväl - jag är glad för varje gång jag får dessa spontana mensar men däremot så mår jag så förbannat dåligt, känner mig som magsjuk, skillnaden är att jag får behålla det jag äter/dricker och att jag inte spyr men i övrigt är det väldigt mycket som magsjuka... Jag ligger och kämpar mig igenom "kramperna" jag får emellanåt som påminner om en pungspark (japp, ni läste rätt) det är min jämförelse som jag tycker är det bästa sätt att jämföra med, åtminstone i mitt fall. Jag kan knappt stå, gå eller sitta när jag har som ondast. Känns som att jag fastnat i ett skruvstäd.

Ligger i fosterställning och hoppas varje "kramp" ska vara lite snällare än den innan... Har haft såhär till och från ända sen jag fick min mens första gången som 16-åring så man kan ju tycka att man borde vant sig men nja, det är som det blir en chock för kroppen varje gång.

Nu ska jag inte bli för långrandig här, så avslutar medan jag kan hålla mig kort. ;)

Godnatt alla nattsuddare. ❤

Kram Carolina ♡

  • 133 visningar

Gillar

Kommentarer

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg