På onsdag är det dags för lite nytt och fräscht

Två dagar kvar tills jag ska och ge mitt hår kärlek och tankarna kring vad jag ska göra eller inte snurrar värre än ett pariserhjul och så har det varit sen innan jag bokade tiden. Jag blir tokig på mig själv och ja, jag vet - det är ett i-landsproblem. Men jag verkligen hatar att känna mig halvnöjd efter en sådär 3 timmar i frisörstolen. Jag hoppas att jag går och speglar mig alla tillfällen jag får på vägen hem och knappt kan slita mig från spegeln hemma sen. Då vet jag att jag är 100% nöjd!

Mina idéer står mellan att antingen gå på mitt trygga alternativ och bara köra på ljusa (blekta) slingor i hela håret eller att släppa lite på mitt kontrollbehov och ge frisören lite "fria händer", skulle det inte bli bra eller kännas som något jag kan trivas med så får vi helt enkelt rätta till det lite senare, så går min tanke men samtidigt gör kontrollbehovet sig stadigt påmint lite här och lite där. Saknar mina slingor så dom rör om i hjärnkontoret hela dagarna och ända fram tills jag sätter mig där i frisörstolen.

Ska bli otroligt intressant att se hur detta slutar... 😉 En tanke jag har bakom det här är också att jag är samtidigt rätt nyfiken på vad hon kan tänkas hitta på om jag ger henne lite mer fria händer, samtidigt som jag egentligen är skitnervös!

Bilder från ett gammalt inlägg där jag är nyfriserad med slingor.

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg