ischias?

Jag och David tog oss en långpromenad tidigare i eftermiddags, strax under 1 mil blev det. Jag fick dock en fruktansvärt jobbig smärta i vänster höft/ben efter ca 20 minuter så jag trodde jag skulle gå sönder och David tyckte nästan att vi skulle vända tillbaka hemåt men jag tänkte att det var nåt tillfälligt så vi fortsatte promenaden enligt plan tills vi var i mål och under tiden hade jag det jag gjorde med att ta mig fram och för omväxlings skull var det jag som hamnade bakom honom under nästan hela promenaden som en gammal hund och han fick då och då påminna sig själv om att sakta ner för det gick verkligen inte snabbt för mig. Tror aldrig jag tagit så små steg under en promenad men har man ont så har man! : (

Smärtan började i vänstra höften som nån låsning som med tiden spred sig ner mot benet/foten, lättade och flyttade sig mot "nedre" regionen där det kändes aningen avdomnat och liksom gick över till högra höften/benet för att sen gå tillbaka till vänstra benet och fortsatte så hela vägen hem. Det hugger/strålar i vänstra skinkan och höften som om någon nyper åt som F-N i skinkan när jag går.

Nu ikväll då vi bestämde oss för att gå ner på grillen där vi bor och köpa hämtmat så kom jag mig inte särskilt långt p g a smärtan och innan vi insåg att jag nog får vända hem igen tänkte jag tanken på att leta fram ett av våra par kryckor och hoppas det skulle underlätta men så några fjuttiga steg till så insåg jag att jag snällt får vända tillbaka hem igen för min egen skull så David gick och hämtade maten.

Sååå min tanke är... är detta ischias som jag fått känna på? Vissa punkter stämmer, vissa gör det inte. Känner ingen smärta i ryggen eller så utan det ligger mest i vänster höft/skinka och strålar/hugger när jag rör på mig. Känner ingen smärta alls när jag sitter eller ligger.

Kram Carolina ♡

  • 223 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg