Intressant ämne på Rix MorronZoo!

Jag lyssnar oftast på Rix Morronzoo med bland annat Roger & Laila varje morgon och ett utav dagens ämnen handlar om vad som kan vara det man är mest oense om när man är sambo eller nyss flyttat ihop - inredning! Det var ganska intressant att höra personer ringa in och berätta om deras kompromisser med sin sambo kring detta. Hur funkar det hemma hos er? Har ni eller eran sambo något som verkligen är ett måste att ha hemma eller som absolut inte kommer innanför dörren?

Hemma hos oss är inredningen oftast min "uppgift" när det gäller det mesta och den verkar jag sköta perfekt. Har bland annat valt våra tapeter, golv och färg/stil på köksluckorna i köket och tapeterna i sovrummet, Tapeterna i hallen och vardagsrummet bestämde vi tillsammans när vi fick lägenheten och skulle få nya tapeter/golv innan inflytt för att få det värsta fixat av det bofonden täckte på den tiden. Sen fick vi vänta nåt år tills vi kunde ta tag i lite annat.

Jag har även planerat inredningen kring köket, hallen och sovrummet med inspiration jag byggt upp i bilder i huvudet utifrån inspiration jag hittat på Instagram m.m. I dag är jag superstolt och glad över att jag fick igenom min önskan till slut med att ljusa upp sovrummet som vi innan hade mörkt. Jag tror jag kan ha tjatat sår i öronen på min sambo.. det tog sin tid att bearbeta hur jag ville ha, till slut satt jag och drömde lite på IKEA och sa "nu tänker jag beställa detta", sen hade vi inget annat val än att fortsätta projektet och fixa oss en ny säng osv. :D

När det gäller hallen så är jag så glad att vi kom på den briljanta idén med att ta bort hatt & skohyllan och fixa en PAX hallgarderob i stället, som precis fick plats då vi flyttade in katternas träd i lilla rummet, då vi tog bort skrivbordet som stod där, så dom har perfekta utsikten med trädet mot fönstret (massor med katt TV!) istället för att trädet står i en hall med tråkiga väggar - grym lösning måste jag säga!

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg