I jakten på en ny säng.

(Klicka på bilden för att komma vidare till SOVA's hemsida!)

Vi var in på SOVA förra veckan för att David var nyfiken på en kudde han hade sett på nätet som han ville kolla närmare på. Det hela slutade med att vi gick en prova-sängar-runda. Försäljaren som tog sig an oss tyckte vi skulle prova ett gäng då vi nämnde att det finns planer på att skaffa ny säng inom snar framtid, hoppas vi. Så vi nappade på idén eftersom vi ändå var på plats och inte hade så bråttom därifrån. Vi hade inga som helst problem med att hitta det vi är på jakt efter, överens om det mesta från första stund. Det är rätt ballt när det är lätt som en pannkaka att vara så överens och komma fram till vad man vill ha utan några större funderingar.

Vi kom därifrån efter att ha testat ett X antal säng modeller och fick även ett litet prisförslag, tror nästan att försäljaren hade räknat med att vi skulle göra en beställning där och då. Han var på hugget om att lägga upp ett kostnads förslag åt oss och såg aningen besviken ut när vi tog med oss pappret med prisförslag hem och sa att vi skulle sova på saken. För det är ju inte så bara göra det på plats så där, särskilt inte när vi inte ens kommit dit för den sakens skull, utan för att kolla på kuddar. ;)

I alla fall så har vi båda två sen denna dag vi provade sängar haft så inåt h-vete ont i kroppen, speciellt ryggen, nacken, svanken. Jag tror att vår nuvarande säng försöker säga oss att vi behöver inhandla ny bättre säng snart!

Kram Carolina ♡

  • 83 visningar

Gillar

Kommentarer

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg