Ett utav veckans glädjerus 😉

Taklampan jag beställde från Lampbutiken här om veckan var bara skräp. Vilken besvikelse att packa upp den och se att den är alldeles bucklig längs en del utav skärmen och anordningen för upphängning plus själva skärmen var så klen, ingenting jag betalar drygt 1200 kr för.


Den kom dock väl förpackad i 2 kartonger, den ena som paket för själva skärmen plus tillbehör samt en tjockare som lampkartongen låg i. Så jag förstår inte hur den kunde se så jävlig ut. Jag började spåna på nåt annat då vi är lagom less nuvarande lampan plus takfläkten vi har.

Fann denna (på bilden) från Mio i vitt för endast 699 kr. Dock var jag rätt sur över att jag just rensat mina sms på telefon å då även raderat ett rabatt sms från Mio med 25% rabatt på en vara upp till 1000 kr då jag inte hade planerat nåt köp där p�� ett tag. Men så råkade jag visst ha en check på 300 kr utan att jag visste om det så det blev ett glädjeskutt ut genom butiken då jag var beredd på att få betala fullt pris men det blev alltså 399 kr istället. 🌸👏

Kram Carolina ♡

  • 238 visningar

Gillar

Kommentarer