Tillbakablick :D

Alltså såhär såg våran uteplats ut när vi flyttade in i våran lgh, bilden är tagen ca 6 månader senare när David börja planera för att sätta upp staket.

Våran uteplats såg ut som 7 svåra år och jag hade inga förväntningar på hur det skulle komma att se ut eller inte se ut. Jag tänkte mig liksom nån blomkruka, utemöbler, grillen, en förvaringslåda för dynor och lite sånt. I dag har vi två träd, ett som delar sig mellan oss och vår altangranne, plus ett som vi själva satt och fått iordning med åren som gått, vi har även 2 rabatter, den ena har vi även gjort lite större, detta är långt ifrån vad jag hade sett framför mig när vi bestämde oss för den här lägenheten.

Sen vi flytta in hösten 2009 har det hänt så mycket både ute och inne. Våran lgh såg inte särskilt inbjudande ut invändigt, bla pga vidrigt fula tapeter, vi såg dock till att få det värsta gjort innan inflytt och sen nåt år senare hade vi äntligen tillräckligt i bofonden för att få fixat sovrummet & x antal år senare slutligen köket för ganska precis exakt 1 år sen. I höst har vi bott i den här lägenheten och även varit sambo i hela 9 år. ❤

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg