Vilket är ditt bästa Tradera-fynd?

Hur många av er brukar handla från Tradera flitigt eller bara nån gång då å då? Har ni hittat nåt där som ni är lite extra nöjd med?


Jag har nog gjort 100-tals fynd på Tradera, en del av dom är superbra & sen finns det såklart ett å annat köp som jag känner jag kunde ha varit utan. Min Canada Goose är en av mina fynd jag är extra nöjd med, speciellt för att jag i flera år drömt om att äga en Canada Goose Trillium om jag nån gång får chansen att äga en Canada Goose.

Förutom den så har jag fått tag i 3 av mina 4 Altitude vinterjackor på Tradera, den 4:e kom jag över på Blocket. Sen utöver dessa jackor har jag hittat större delen av min garderob på Tradera, mycket beror på att jag hittar finare, roligare kläder som inte finns på långa vägar i butiker här där jag bor.

Och när jag söker efter nånting så kan jag sitta och söka ett bra tag, flera gånger om dagen ibland, samt söka på alla möjliga olika sökord osv osv. Men man ger ju inte upp när man börjar lära sig 'sök-rutinerna' och vet hur man hittar sina fynd! :D

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg