Hårtankar...

Ställde den här frågan i BalsamMetoden gruppen jag är med i på Facebook igår, kom på att jag lika gärna kan göra ett inlägg kring det här också.

Har inte vågat mig på balsammetoden ännu även om jag ibland har funderat på det en och två gånger, men tar jättegärna emot tips&råd i allmänhet. Nu till min fundering..

Jag har senaste året provat L'Oréal elvitals röda flaskor för färgat/slingat hår till och från, samt Ogx gula flaskor & Löwengrips Back To Balance och upplever det som att mitt hår blir gladast av L'Oréal Elvital's. Det har gått riktigt bra med Ogx ett halvår eller så sen skar det sig och jag fick tips att prova Löwengrips, som även den har funkat men sen vet jag inte vad som hände, vädret/årstiden?

Igår blev jag less å testa Elvital sorten igen och mitt hår blev så mycket fräschare. Med dom övriga vill det liksom separera sig å en hinna lägger sig som "smör" så det ser jättemysko och tråkigt ut trots att det är nytvättat, plus att det känns oljat. Använder inpackning ungefär var 3:e tvätt beroende på hur det känns. Nu är jag dock nyfiken på Garnier Respons med avocado, någon som vet hur den är?

Nu funderar jag stenhårt på att prova Garnier Respons avocado, eller köra med L'Oréals Elvitals helt enkelt (sån skillnad på håret!) i jämförelse med tex Löwengrips.. tokigt.

Slutar aldrig att förvånas över vad mitt hår verkar föredra... eller har det med årstiden att göra. 😲


Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg