Det känns som att skallen gick itu!

Jag har börjat få bekymmer med envisa huvudvärk attacker återigen (hade likadant vid 3 tillfällen under semestern nu i somras), sen dess har jag haft några och nu har jag åkt på ännu en som kom igår måndag på eftermiddagen och det är precis som att kläcka ett ägg, förutom det har jag ett tryck över pannan, samt känningar i öronen och mår så jävla illa, jag är nära till tårar, vill kräkas, det sägs att det blir lättare då också men jag kräks tyvärr aldrig annat än om jag dricker för mycket av det goda, men aldrig annars.


Minns inte sist jag kräktes pga att jag är sjuk. Hur som helst så sjukskrev jag mig med ett mail till jobbet tidigt imorse då jag inte vill ha kontakt med ljud alls, sen sov jag i typ 3 omgångar tills jag klev upp vid ett-tiden för att äta dagens fösta mål (fil & flingor) som knappt smakar nåt... satsumas till efterrätt som smaka apa. Ska vara hemma imorgon med för att verkligen vila ut ordentligt och känna att jag har piggnat till som jag ska. Sen jag hade migrän med aura i maj 2016 som sluta med att jag fick ligga inne en natt för observation/utredning på medicin så har jag väldigt stor respekt för när kroppen säger ifrån.

När man får så kraftig huvudvärk och domningar på vissa stöllen av höger sida av kroppen som jag fick den dagen i maj 2016 är man inte så kaxig... snarare livrädd. Efter detta var jag livrädd för att jag skulle få tillbaka samma sak, ungefär samma klockslag (ca 9.05) följande dagar i ungefär en veckas tid.... Snacka om ångestfyllda dagar.

Godnatt gott folk! ♡

Kram Carolina ♡

  • 291 visningar

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Krya på dig! 🤗
nouw.com/fighterwomen85
carolinaohlund
carolinaohlund,
Tack så mycket! <3
nouw.com/carolinaohlund
https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg