Dekorerat med rolig belysning i rabatten

David har dekorerat vår ena rabatt med lite rolig belysning. Han är full av idéer min andra hälft ♡

Vi hade eventuellt kunnat få en lägenhet på Lulsundsberget till hösten, var och kika på en innan semestern. 12:e våningen av totalt 13. Man har verkligen utsikt över trädtopparna, hela stan, inglasad balkong på ca 13 kvm. Hyran var typ dubbelt så hög som vi har idag plus att vi behöver bil plats m.m., jag tyckte starkt att vi skulle satsa på att bo kvar här, vi vet vad vi har men inte vad vi får.

Skulle vi trivas med balkong istället för friheten vi har med altanen? Vi skulle sätta oss rejält på "pottan" om vi kommer på att vi ej trivs & våran kötid är nere på NOLL. Blir antagligen ingen rolig resa att få byta till sig nåt annat man känner mer för (om det skulle vara så både hyra å lägenhetsmässigt), för min del är faktiskt vår lgh och altan nåt som sitter djupt i mig även om vi söker annan lgh. Och en gång altan, förmodligen alltid altan för min del (beroende på hur boendet är i övrigt) men friheten med den tanken å att byta till nåt med balkong känns sisådär.

Vi har gjort alldeles för mycket med våran lght å altan för att det ska kännas ok att bara lämna det här och flytta. Men som sagt, vi är fortfarande på jakt efter nåt annat och en dag kanske det känns rätt men tills dess håller vi hårt i det vi har. 🖒🖒

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg