Bullar från finaste grannen.

Ursäkta mina "fina" uttryck men satan så less jag blir på folk som inte kan städa bort efter sig i allmänna utrymmen (i detta fall gäller det våran tvättstuga), man vet aldrig vad man möter när man kommer dit och det är så störande att man ibland kan tro att det är barn som varit i farten.

Vi hade bokat tvättstugan idag, men sen börja jag fundera om jag ska köra tvättmaskin hemma istället då jag känner mig alldeles för toktrött idag i vanlig ordning men tänkte att jag skulle köra en sväng i alla fall och möttes av en äcklig, skitig tumlare, rester av skor (massor med smulor och en sula som var kvarlämnad) och tillhörande tvättmaskiner som badade i tvättmedel trots att vi prova köra 2 sköljningar av trumman (!) innan jag bestämde mig för att ta med tvätten hem igen och köra hemma, vilken tur att jag inte la någon större vikt på att sortera iordning resten av all tvätt här hemma. Nu är jag då så fruktansvärt less att mötas av sånt här (andra gången med den här dagen) så nu ska jag skippa tvättstugan så mycket det går.. Då får det hellre ta lite tid med en maskin hemma.

Tur grannen kunde göra mig lite gladare när hon ringer och ber mig komma ut på altan och ta emot en påse bullar, hon är verkligen en riktigt fin granne med glimten i ögat.

Nu ska jag fixa mig en något sen lunch, rester från gårdagens middag som blev stekta nudlar med kyckling från Waldorf!

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg