​Promenad på isen under förmiddagen med hela familjen, middagsgäster av Vickans föräldrar och syster. Senare på kvällen blev det utgång. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Börjar vara en tid sedan jag laddade upp nu igen. Har haft väldigt fullt upp med jobbet och att försöka må bra. Gick och fick magsjuka förra veckan typiskt som bara vad. I samband med det började jag även må sämre och fick en panikångestattack. Har därför fått sjukskrivet hela den här veckan. Ska bara ta en dag i taget och njuta. Har varit så stressigt på jobbet och mycket annat så det har blivit för mycket på en gång nu så det ör skönt med ledigt och rensa skallen lite.

Likes

Comments

Förra veckan hade jag då måndag och tisdag ledig. Det var så skönt att få en längre helg hemma och kunna åka på måndagen till Jakobstad för att hälsa på Hanna och Sandra, saknar dem så sjukt mycket! 💛 På tisdagen fick jag lite ärenden ordnade på dagen och sedan gick tåget ner igen till Åbo.

I helgen var jag hemma igen för att samla lite kraft vilket behövdes fast jag hade kortare vecka förra veckan. Hade tyvärr lite otur då jag åkte hem på fredagen, tåget strulade så kom hem 1.5h för sent annars tog jag det bara lugnt under helgen och hälsade på mommo innan jag åkte ner till Åbo igen. Längtar dock redan till fredagen fast de är måndag nu bara.. 

Likes

Comments

Nu är det väldigt länge sedan ja uppdaterade något. De första veckorna i Åbo och på jobbet var tuffa men det börjar gå lite bättre nu. Fick sängen för några veckor sedan så har ordentligt att sova på och lägenheten börjar se helt klar ut. Grym hemlängtan har jag fortfarande men det känns skönt att veta ja kan åka hem varje helg om ja så vill. Hittills har jag åkt hem nästan varje helg förutom då mamma och pappa har besökt mig. Detta är min tredje vecka ja är i sträck I Åbo fast förra förra helgen hade ja sällskap av mamma och moster. Blev en hel del shopping och god mat. Denna helg var jag ensam för första gången här. Det gick helt bra men långtråkigt. Blev sjuk i förra veckan men blev lagom frisk på fredagkväll. Tog en snabb runda på stan på lördagen men var helt slut i kroppen efter flera dagar med feber så orkade inte gå länge.

Äntligen är det torsdag i morgon och fick en överraskning att mamma kommer hit och sedan åker upp med bil med mig på fredagen. Blir kul med lite sällskap och speciellt sällskap fyra timmar i bilen. Är van att ha höstlov hela denna vecka så känns konstigt att jobba på heltid och inte ha någon ledig dag. Valde dock att ta ledigt nästa måndag och tisdag så får lite fler dagar hemma nu när jag åker på fredagen. Samla lite kraft, umgås med mamma och pappa och träffa vänner. ❤

Likes

Comments

För ungefär tre veckor sedan fick jag besked om att jag har fått ett barnträdgårdslärarvikariat i Åbo. Jag ville pröva på och tackade ja till jobbet. För snart 1,5 vecka flyttade jag till Åbo, en ny stad, nya människor, nytt jobb, längre hemifrån, jaaa vad ska jag säga.. allt är bara nytt och hemlängtan är stor! Min 40m2 lägenhet är mysig, stor och passar mig bra men hemlängtan försvinner inte för det! Här är några bilder på lägenheten, bild på sovrummet kommer senare p.g.a inga möbler ännu, förutom en malmbyrå (inte ens en säng ännu så sover på soffan😁😄).

Förra fredagen åkte jag hem till Vasa och har njutit hemma över veckoslutet och för att ladda batterierna. Kom rätt sent på fredagen så kollade bara tv och sedan läggdags. På lördagen blev de utgång och träffade några vänner. På söndagen fick jag även gosa med mitt efterlängtade busfrö några timmar innan de var dags att åka ner med tåg tillbaka till Åbo.

Likes

Comments

I helgen var det super väder så rörde nästan inte en fena utan låg och solade bara. På söndag morgon vaknade jag redan före 9 och bestämde mig för att stiga upp, äta morgonmål och började städa hela huset. Eftersom renoveringen av mitt rum är ungefär helt klart nu har jag äntligen fått börja plocka fram saker och ställa dem på sin rätta plats. Sover fortfarande i mitt gamla rum på bäddsoffan men hoppas på att flytta bäddmadrassen till sängen den här veckan så jag får inviga nya rummet. Hade kunnat flytta in i slutet av förra veckan redan men sover så bra på soffan så känns svårt att byta rum 😄😁

Åkte sedan efter städningen i söndags ut till villan och sov där till måndagen. Paake och Vickan är hemma från Sverige på semester nu också så det är roligt att de är hemma i två veckor nu och man hinner umgås med dem. Blev lite spel, god mat och massor med skratt.

Likes

Comments

Förra veckas tisdag kom Sandra hit och piggade upp den gråtrista dagen. Vi började dagen med shopping på stan, lunch vid Fazers café + efterrätt sedan vidare hem till mig och ta de lugnt resten av dagen tills hon åkte hem runt 19-tiden på kvällen.

Känns ofattbart att inte kunna ses lika ofta längre. Nu kommer vi kunna ses när de passar oss båda någon helg nu som då mot att vi träffades varje dag i skolan förut. Att tre år i skolan tillsammans gick så otroligt snabbt. Men de brukar ju säga har man roligt går tiden snabbt (hade ju dock inte roligt hela tiden..). Är så fruktansvärt glad att jag fann en så nära vän som dig under mina studieår i Jakobstad. Men nu har vi nya utmaningar som väntar oss i höst med spänning och vi får pröva på våra egna vingar och vägar. Vi kommer ändå hålla kontakten typ dagligen som annars fast vi förut såg varandra varje dag 😂💛

Likes

Comments

I morgon börjar min sista vecka på jobbet innan det blir några veckor ledigt innan jobbet börjar igen. Är roligt på jobbet med det ska bli skönt med lite ledigt och jag hoppas vädret vill börja visa sig från en bättre sida så man kan kända att det är verkligen sommar och varmt.

Likes

Comments