#21: ON MY MIND RIGHT NOW

- ur min pinterest

Hej hjärtan.

Solen har lyst upp mitt humör idag. Varit riktigt härligt. Just nu ligger jag raklång i sängen med datorn i knät och ska dra på serie. Ikväll gör jag inte många knop, försöker samla inspo inför morgondagens fotosesh med fannsan. Mer om det då!

Puss och kram.


Gillar

Kommentarer

#20: SISTA UTMANINGEN


"Nouw's fjärde och sista utmaning.. att utmana sig själv."

Hej hörni. När jag såg veckans utmaning, insåg jag att jag faktiskt redan börjat med nya utmaningar. Att testa nya saker, har bockat av både tennis & yoga på den listan senaste månaden vilket är så kul då dom båda gjort mig positiv överraskad! Men tänkte att jag såklart måste utmana mig i något nytt inför denna vecka.

Älskar ju att vara kreativ i alla möjliga former. Teckning var något som jag som yngre gillade supermycket, men övergick sen i foto och då släppte jag den delen helt. Men tyckte det var dags igen och dessutom verkligen en utmaning då jag inte hållit på med det på flera år men också för att en liten perfektionist bor i mig.

Köpte hem lite färger billigt idag för att prova mig på detta, startade igårkväll med basen av en fashion illustraion (som jag förövrigt är typ besatta av). Tycker det är så balla. Men ja, vad tycker ni? Jag blev ändå nöjd och detta var så himla kul, så ska verkligen göra fler! Var lite svårt att veta hur jag ville ha det, men det går ju variera i oändlighet..

Tips!! <3#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

#19: ÖNSKA INLÄGG


Två bilder som jag knäppte för ett tag sen, ljuset var helt magiskt!! Dör för eftermiddagssolen.

Annars då, veckans första dag. Och jag ska i vanlig ordning spendera den på jobbet följt av dansen. Har ni några önskeinlägg förresten för veckan? Något som är roligare att se än annat, kommentera!

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer