Detta inlägget skriver jag enbart för få kasta ur mig alla känslor. Som en laddad bomb som kommer explodera och inte bli lika laddad när jag satt den sista punkten. Jag mår helt ärligt inte alls bra. Jag biter ihop och försöker vara mitt glada livliga jag. Men allt inom mig ropar att jag inte alls trivs med hur jag lever mitt liv. Jag trodde jag till hösten skulle göra min allra största dröm. Dra iväg på en backpacker resa och bara bli rik på upplevelser, känslor och platser. Hela mina dagar fylldes av längtan och planer hur bra allt skulle bli. Jag hade en gång tidigare tänkt resa iväg på en sådan resa och sa upp både lägenhet och jobb i Oslo för dra men planerna blev ändrade av dem jag skulle resa med, besvikelsen slog mig så hårt. Då hela min framtid var denna resa. Jag visste att om jag bara fick den gjort skulle jag få ett inre lugn med att jag faktiskt uppfyllt något så stort och faktiskt min dröm. Så återigen hade jag byggt upp detta hopp med en vän att dra iväg. Jag tackade nej till lägenheter nu i vintras och tog ett visstidsjobb som perfekt skulle avslutas när vi åkte. Men denna besvikelse slog mig återigen när hon inte nu längre vill. Jag höll allt inom mig men jag är så jävla besviken. Hela mitt liv byggdes på detta för de är så stort för mig. De är min DRÖM som jag trodde jag skulle få uppfylla med någon. Jag trodde denna höst och vinter skulle bli så bra. Jag såg det också som en flykt att komma iväg då min hemmasituation just nu är fruktansvärt jobbig. Min mamma har flyttat ihop med sitt ex och jag känner hur stelt det är hemma och jag trivs helt enkelt inte så bra. De tär på mig. Men jag visste jag skulle klara det en kort period innan vi åkte därav jag tacka nej till lägenheter. Men nu står jag här utan och får bo hemma och ingen resa blir av. Jag önskade så att jag inte litat så blindt på folks ord. Jag önska idag att jag hade tagit den lägenheten så jag skulle kunna krypa in där och bara få vara ifred. Jag vet hur svårt det är att få lägenheter. De tar tid.. så känner mig fast hemma där jag inte alls vill bo. Jag känner mig helt tom efter hur jag såg hela min största dröm rasa ner. Folk får säga vad dem vill. Men jag är så sjukt besviken och känner mig så low och otillfreds. Allt jag vill är att bara vara ensam. Pallar inte människor.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här ekar det tomt, men vem har ens tid till datorn och skriva när hela ens vakna tid går åt till jobbet, kompisar, äta, träna och hålla sig snygg?

Vad har jag gjort sen senast då, tror det är närmare 1 månad sedan jag skrev sist. Jag har jobbat under veckordagarna, varit en weekend i Oslo hos min gamla kollektiv-sambo Sarah, haft en utekväll som slutade med att jag var så full så stå på fötterna knappt var möjligt också nu i helgen så hade jag en myshelg som spenderades med min syster fredag kväll med god mat och massa klipp på allas älskade Ed sheeran. Kan sitta och surfa runt på youtube i timmar på klipp från konserter på mina idoler som jag sedan castar till tvn. Vi hade det riktigt mysigt i alla fall. Och lördags, jo lördags hade jag och Sofia Pinchos premiär. För er som inte vet är det en tapas restaurang med cirkus tema. Supermysigt och härligt koncept då betalning, beställningar och allt går via en app i telefonen. Riktigt bra!

Och solen lyser ute och jag känner att jag mår bra. Jag är happy och livet leker. Men EN sak SAKNAS. Jag hade så gärna velat ha en solsemester eller annat inbokat så jag hade haft något att se fram emot. Är så trist att gå och inte behöva se fram emot något. Tjatar på mina vänner att dem ska boka en resa med mig. Men i princip alla verkar ha förhinder eller liknande hela tiden. Suger.... Men en resa med mina bruds ner till havet, värmen och drinkar. Det hade varit drömmen just nu efter en otroligt grå och trist vinter.

Kolla in denna video. BÄST!

Likes

Comments

Halloj! Jag och min bil är INTE vänner. Vill bara få ur mig att jag HATAR min bil. Som en del av er vet så fick jag i ren panik byta bil för ca 6veckor sedan när jag fick ett nytt jobb på annan ort. Ett ställe dit tåget typ inte går, så bil är ett MÅSTE för kunna jobba på detta stället. Dels för att den bilen jag hade då inte gick att växla ordentligt med. 1an, 2an och backen var i princip omöjliga att få i. Men tänkte att den får jag nog sålt för en billigare peng ändå. Men hann inte så mycket mera än att tänka det innan jag inser att någon krockat in i den på parkeringsplatsen och smitit. Nu är de bara inte ett fel på den utan en rejäl buckla också. Så köpte en bil i all hast för kunna ta mig till jobbet. Den funkade felfritt i ca 4 veckor. Men nu, nu startar den bara hälften av gångerna jag vill ha igång den. Så rätt som de är, är jag fast med en stendöd bil på någon parkering någonstans. Funkar liksom inte... Så var i tisdags inne med den på verkstad med felsökningen visar inga fel. Så man måste byta del för del som KAN vara anledning till att den inte startar. Detta kommer kosta tusenlappar och gör dessutom att jag mestadels är utan bil för att den ej startar eller är på verkstan. Jag pallar inte mera, gaaaaah!

Jag sörjer, eller går runt med en klump i magen all the time för jag vet hur mycket jag behöver denna jävla bilen. Utan den = kan jag ej jobba. Fel på bilen = fattig. Skaffa aldrig bil helt enkelt. Nu ska jag dricka te och vänta på att bilverkstaden ringer. Sen ska jag äta det sista av fikat jag unnade mig igår för att de var kvinnodagen. Bästa på året, älskar all hype från kvinnor runt om under gårdagen, från killarnas sida... helt tyst vilket är skrämmande.

Likes

Comments

Hej, jag ligger i skrivande stund hemma i min säng. Slutade redan lite innan klockan 1 idag men ska snart tillbaka till jobbet för ha 2 timmar APT. Är inte alls taggad utan hade hellre gjort något mera roande. Men men, låt denna dagen rulla sig på fort så är redan halva jobbveckan gjord vid klockan 12 imorgon. Dumt att klaga. Känner även att jag börjar komma in i jobbet mer och mer. Känner mig inte som en i gänget ännu, men allt börjar falla på plats. Som jag nämnt tidigare är det ju faktiskt påfrestande att vara ny på jobbet. Så har faktiskt haft en liten jobbig period i mitt liv. Har varit kluven om hur jag vill med mitt liv. Vart jag vill bo, om jag ska bo kvar hemma ett tag eller leta boende. Om jag ska studera, jobba, resa osv. Har faktiskt tyckt att livet varit riktigt jobbigt och jag har SÅ MYCKET jag vill göra men tid och pengar räcker inte alltid till. Men NU, nu tror jag allt börjar falla på plats. Jag tror också att jag måste sluta ha en sån press på mitt egna liv. Pressen från samhället är ju så sjukt stor och påverkar oftast mig väldigt hårt. När jag var yngre påverkades jag mest av skolprestation och utseendenormer så jag blev både deprimerad och fick ätstörning. Nu när jag är äldre fortsätter denna press från allt runt om. Helst skulle jag vilja ha rest jorden runt, varit miljardär, haft en nybyggt designerhus och varit utbildad projektingenjör innan man hinner fylla 25 för lindra sin prestationångest. Men riktigt så funkar de ju inte.... En sak i taget. Har ju hunnit bo i Oslo och kollektiv och testat flera olika jobb? Inte dumt de för en 21åring, haha!

Vad som annars sker i mitt liv är ganska ointressant. Hade en lugn helg med go mat och bjöd min mamma på restaurangbesök på söndagen för ha lite extra mys. Båda mina systrar var också med. Helgen innan det var det party, en RIKTIGT lyckad utekväll. Ni vet en sån med goa drickar, massa skratt, massa snack med nytt folk och NOLL drama. Love love love.


Likes

Comments

Idag är det kärlekens dag. Kärleken som övervinner allt, kärlek som formar nyfödda människor till vackra individer, kärlek som kan få någon som hamnat fel i livet på rätt spår, kärlek som gör ledsna glada igen, kärlek som fyller tomheten inom oss, kärlek som gör oss helt galna, och kärlek som gör så ont. Kärlek som är så förbaskat jävla vackert. Och det bästa med allt är att kärlek är helt gratis och kan spridas när som helst till vad eller vem som helst. Och just idag delar jag inte min kärlek med någon. Är till och med helt ensam hemma framför tvn och fick en tanke i huvudet vad jag har stark kärlek till som inte är en människa eller ting. Kärleken till allt vackert jag fått gå igenom är nog det största jag har. För jag tror att störst av allt är kärleken men sedan kommer minnen. Näst störst är dina minnen. Jag kan ibland sitta och tänka på hur mycket jag älskar att kunna tänka tillbaka och minnas. För när man pratar med äldre som inte har så mycket hopp över och nästan väntar in döden säger dem att det som får dagen att gå är just minnen. Att tänka på allt vacker man gått igenom och glädjas av det. Och ni vet ibland när man sitter och tänker tillbaka på fina minnen så kan man ibland få världens största leende på läpparna och känna glädjerus i hela kroppen. Eller så kan minnena vara jobbiga och istället få en att gråta. Men tänk att hela livet få vara med om underbara ting och sedan resten av livet kunna tänka på dem och fortsätta glädjas åt det.

Men minnen kan också vara lyckliga men ändå jobbiga. Störst av alla mina minnen är nog när jag första gången blev kär. 14år gammal, på väg in i en ätstörning och mitt livs helvete. Men ändå träffade jag en kille som fick hela mitt liv till det bra för ett tag. Ett minne som får hela mig att bara känna glädjerus men även sorg. Inte sorg för att de idag är slut men för att detta minne om just detta kan jag aldrig få göra om. Att bli kär för första gången är helt underbar men att bli kär för första gången kan man bara gå igenom 1 gång. Visst kan man bli kär på nytt men just den där första kärleken är speciell. Därför är mitt minne om detta och mycket mer blandat med så mycket glädje men även sorg för jag vet att det är något jag aldrig kommer kunna gå igenom igen och få nya minnen inom. Och det vill man ju, för ens minne om det ger en välbehag och vi alla söker välbehag. Jag menar ibland tänker man tillbaka på alla fina och lyckliga minnen men börjar gråta fast det är lyckliga minnen. Men då gråter man för att man så gärna vill tillbaka och göra allt på nytt men man vet att de inte går. Jag ler också med hela ansiktet när jag tänker på när jag flyttade in i kollektiv i Oslo där en tjej vid namn Becca bodde. Vi ogillade varande till en början men sen blev vi bästa vänner. Och jag ler och är så glad när jag tänker på vår kollektivtid ihop men får ändå tårar i ögonen när jag tänker på det. För jag vet att jag aldrig kommer få vara med om det igen. Det är bara ett minne för resten av livet. Och har ett annat otroligt fint minne med henne. Som för er kanske låter litet men för mig är så stort. De var precis när vi började vara vänner. Vi ska ut på stan en kväll och möter up två killar som vi sedan följer med hem. Vi är enbart vi 4 hela natten och alkoholen flödar och vi gör dem mest sjuka grejer, haha! När vi alla sommat till i soffan i gryning så är det fortfarande tända ljus överallt och jag minns att ur högtalarna kommer då låten strong med london grammar. Jag minns att jag älskade låten, jag minns hur lycklig och fri jag kände mig. Jag hade en nya bäsga vän i denna nya stad och hon var lika sjuk som mig. Samt denna kille som vi följde med visade sig fånga mig med storm och blev min pojkvän under hela oslotiden. Denna kvällen är så speciell för mig. Jag gråter när jag tänker tillbaka. Och när jag idag spelar låten london grammar så tåras ögonen för jag minns allt det fina som aldrig aldrig kommer komma åter.

För tänk tillbaka på alla fina minnen du har, tänk kanske när du träffade den där speciella personen som fick hela dig att må bra, eller när du möte roliga vänner under backpackresan, eller när du åkte iväg på en resa, eller din student, din 2oårsdag, när du blev kär första gången, eller kanske en sjuk fest. Allt detta är antagligen riktigt fina minnen som får en att bara le. Men ibland kan man få den där jobbiga tanken att "jag kommer aldrig mera se den där söta killen som fick hela mig att må bra igen", "dem där goa personerna kommer jag aldrig se igen och vi som hade så sjukt kul ihop", "jag kommer aldrig mer kunna åka på en sån resa" osv. Det är fina minnen som är jobbiga för man kommer aldrig kunna få det åter. Det är alltså bara minnen.

Jag hoppas ni förstår hur jag resonerar. Jag kan alltså sammanfatta detta att jag älskar minnen. Miinnen kan även vara jobbiga om minnet är dåligt. Men dem dåliga minnena styrker en nog och är istället en lärdom genom livet. Idag ger jag alltså min kärlekshyllning till hur vår hjärna kan minnas och ge en tillfällig lycka till en livslång lycka genom att minnas. Även om det kan vara jobbigt, för ett minne är ett minne. Ett tillfälle som du inte kan få åter.

Likes

Comments

Hejsan, här ekar det lite tomt. Men har ju varit på skidresa och kom hem på eftermiddagen i söndags och då var det bara att ladda om för ett helt nytt jobb som jag började på i måndags. Började nämligen jobba i barnomsorgen igen på en småbarnsavdelning. Och vad jag tycker om jobbet är för tidigt att säga. Veckan har mest gått ut på mata in rutiner och barnens namn. Och jag tycker alltid det är riktigt jobbigt att vara ny på jobbet. Alla som jobbar vågar inte helt släppa in en då dem är osäker på vad man kan och inte, man själv vet inte ens vad någon heter och vad man kan göra och inte borde göra, barnen testar en själv och ens gränser men man vet inte hur mycket man kan säga ifrån osv osv. Har testat massor av olika jobb när jag bodde i Oslo och kan konstatera att det allra jobbigaste att vara ny i är just förskola. Många gångar är det äldre som jobbar som har sina rutiner och svårt att gå efter nya idéer och tankar. Man MÅSTE ha bra kontakt med kanske runt 20 barn och deras föräldrar. Helt enkelt 60 nya personer du faktiskt ska bygga upp en trygg relation med. Sen är de rutiner och regler som ska läras in och samtidigt respekt och förtroende så barnen litar och lyssnar på vad du säger också måste man samarbeta med sina kollegor och tänka hyfsat likt i uppfostran och regler för det inte ska krocka. Man kan knappt tänka olika där för då krockar det, te.x jag tycker det rätta är att barnen försöker klä på sig själva medan den jag jobbar med gillar klä på för slippa gnäll.... inte bra. Då jobbar vi mot varandra. Är riktigt svårt att vara ny i förskola helt enkelt. Tycker de är riktigt jobbigt i början när man inte har så mycket att säga till om utan bara jobba med fast man kanske anser det är fel. Kan inte komma in helt ny och styra och ställa haha.

På tal om enklare saker, min skidresa! SÅ kul. Jag är inte ett jättefan av att åka slalom. Jag kanske åker 3h sen tröttnar jag lite. Sen är jag lite feg och är rädd för ramla. Men vi alla klarade oss från skador. Förutom stackars Linn som i första åket slog av två tänder, haha! Bästa synen!


Likes

Comments

Jag är egentligen inget fan utav vintersemester, alltså jag menar skidsemester och dylikt. Tycker om det kanske 3 timmar innan jag fryser till is och vill in. Solsemester är mera min grej. Jag har varit i sälen 1 gång förr men imorgon ska jag faktiskt iväg med familjen till Branäs. Aldrig varit där, men är faktiskt riktigt pepp. Jag älskar att vi alla är nybörjare så kommer få mig en del skratt i backen. Kommer aldrig glömma när jag åkte skidor med skolan och jag och en kompis åker ankarlift högt upp bland backarna. Hon halkar av liften men får tag med händerna, men eftersom de är ankarlift och måste vara tyngd på bägge sidorna för att den ska hålla sig rak glider jag också av och får hålla med händerna hela vägen upp, haha! Den mjölksyran och adrenalinet i ett. Haha lift incidenter är det bästa som finns. Man har rädsla över sitt egna liv samtidigt som man skrattar så sjukt mycket! PEPP! Imorgon klockan 06 drar vi.


Likes

Comments

Jag kokar inom mig, att USA för det första ens röstade fram Trump som sin president visar att större delen av deras befolkning är rätt jävla dumma i huvudet likt många andra länder i världen. Jag ska inte klanka ner på Sverige ett dugg i detta inlägg för har insett och läst på och förstått att Sverige är det landet i världen som kommit längst och därav är fan smartast. Vi är inte felfria, men rätt mycket klokare än många andra länder. På tal om Trump, att han det första han gör när han kliver in i vita huset är att avskaffa obama-care säger rätt mycket om honom. Att han nu är inne på att ta bort abort är också en grej som är rätt störd. Han vill även bygga denna jävla muren och påstår att planerna för detta är igång. Hallå? Snälla världen. Att Trump ens har en fru och en dotter men ändå vill göra detta sjuka val om abort förstår jag mig inte på? Kvinnor som håller ihop med feministhatare har en sån fel syn på sig själva. Och att jag även läst mycket om denna jävla Putin och hans val om att ta tillbaka kvinnomisshandel som något lagligt. Världens 2 största män, att världens 2 mest maktfulla män har dessa tankar, åsikter och synen på oss kvinnor kränker mig. Hur kan de ens få vara så. Jag önskade så att jag fick makten över alla presidenter. Att jag var som världens kraft och högsta domstol. Att mitt ord var de gällande. Fy fan vilket helvete lilla Putin hade fått. Jag menar, vad vill inte en kvinna göra med en man som anser att kvinnor är så lågt i värde att de är lagligt att misshandla dem? Fy fan. Spyr.

Likes

Comments

Hej! Som ni vet är jag en festprisse. Hänger på någon form av festevent varje helg. Men nu är det längesedan jag var på fest! Om man inte räknar med några få cider i fredags med ett gött häng och bowling är det faktiskt 2 festfria helger för min del. Men nu på lördag smäller det! Då är det företagscupen i min lilla hemby, en cup som i princip hela byn kollar på och där vem som helst får ordna ett lag och ställa upp i. Och på kvällen vankas festligheter på den lokala krogen, haha! Ubermysigt. Och jag är supertaggad, hade tänkt ha föris med min syster och våra vänner. Men vi slog ihop det med en annan tjej så blir en riktigt stor föris. Dock inte hos oss då. Men oavsett är jag såååå taggad!

Nu ska jag snart sova för väntas jobb. Ska försöka vila min lilla kropp inatt då jag brände den som fan i solariet idag, haha Sofia frågade förut när hon var här om jag var varm för var helt illröd i ansiktet, haha!

Och föresten, har köpt bil! Se på den hahahah!


Likes

Comments

Har ni tänkt på hur många tider man passar under en dag? Eller hur många "måsten" det finns? Jag tycker hela mitt liv blir så jobbigt när jag har "måsten" inplanerade som ska ske efter planerade tider. Som imorgon måste jag anpassa hela min dag efter en bokad tid klockan 11 som jag ska vara på. Eller som igår när jag hade tid hos tandläkaren. Haha, måsten och passa tider är en så jobbig grej. Känns som hela mina dagar blir förstörda då, kan liksom inte slappna av utom går hela tiden och väntar på att få avklarat mina måsten på den tiden som är bokad. Förstår ni mitt tänk?

Men imorgon är det en ganska viktigt grej ändå. Skriva arbetsavtal och visning! Och idag har jag varit ledig. Inga måsten eller tider alls, tog en lugn morgon sen åkte jag med Sofia på hennes "måsten" och sen fick hon ett sjukt fikasug. Så vi svängde in på Ica och köpte två frödinge kladdkaka med 5dl grädde och coockies. Nej, vi åt inte allt detta ensamma utan bjöd våra mammisar och Ida på detta också. Så hängde hos Sofia hela eftermiddagen. Nu.. ja nu blir de chill.

Likes

Comments