Snöstorm idag & dagens träning...

Jag här är det verkligen hård blåst och snöfall. Hade tänkt åka in till stan, men stannar nog hemma. Får se hur det utvecklar sig under dagen. En klass 2 varning är utfärdad allafall. Skriva inköpslista och planera matlagning framöver är på agendan. Dagens träningspass kommer fokusera på fettförbränning och mage. Armar och ben ska få lite vila. 12 magövningar med varannan hopprep. 50 s arbete/ 10 s vila emellan. Kolla in upplägget genom att klicka på bilderna...

Fat burn challenge day 3

Om ni vill ha ett snabbt och effektivt sätt att få träningen gjord så är det här ett toppenbra upplägg. Finns hur mycket som helst att välja mellan, från såväl nybörjare till de mest avancerade. Har du aldrig tränat så här så ska du välja nybörjarstadiet för att långsamt vänja kroppen vid övningarna och stegvis öka graden av vikter etc. Jag älskar den här sortens träning, men varierar också med annat. Klicka på ikonen Bodyrock i kolumnentill vänster på bloggen så kan ni kika runt själva. Här finns en utmaningsträning som är gratis i 21 dagar, du kan också ladda ner en 7 dagars menyplan gratis mm. Sen finns det massa filmer på youtube. Hur tränar du idag?

Jag tränar hemma då vi bor långt från stan och jag vill själv styra över när jag tränar och vad. Det får inte ta för mycket tid heller, men ska vara effektivt. Har testat gym, men det är för enformigt för min smak. Vi är alla olika. För att träna hemma krävs dock disciplin och då är dessa program superbra att följa för att komma in i en rutin med daglig träning. Kika gärna in där och hitta din favorit.

Gillar