Promenad & kvällsmat...

Det vräkte ner hela vägen hem och jag förväntade mig en mycket blöt promenad, men tänka sig, det slutade regna när jag skulle ut och det var riktigt skönt ute. Så härligt att hinna ut och få lite av dagsljuset, det blir ljusare och ljusare för varje dag.

Två glada som väntat på mig där hemma, dom är alltid på gång när jag kommer hem. Något av det bästa jag vet att vara ute med dessa goa killar som sällskap, rensar hjärnan efter en lång dag på jobbet.

Inga suveräna bilder idag med mobilen ute i skymningen. Rozzo ville ändå posera lite.

Bara att klä sig bra så kan man njuta av en härlig eftermiddagspromenad, 4,56 km blev det idag, samt en riktigt lång, brant backe. Hoppas min rygg uppskattar det, återstår att se. Promenader brukar fungera bra.
Sen var det dags för middag, sparsmakat idag då det är fastedag. Ett hopkok av zucchini, rädisor, morot och palsternacka.


Här är resultatet efter lite stekning och så med några skivor kalkon. Var riktigt gott. Sen när det är fastedag är det ju viktigt att dricka mycket, och varmt gillar jag. Har nog aldrig druckit så mycket te som nu. Man kan bli lite frusen under fastedagarna och då är det bra att dricka lite varmt. Och jag är frusen i vanliga fall också, så jag pimplar te.
Här är mina favoriter...

Sockerbalans är så gott och koffeinfritt, men ikväll blev det mitt senaste inköp Choco, också väldigt gott.

Sen är det alltid härligt att dricka ur vackra muggar, älskar dessa temuggar från Greengate. De används flitigt här hemma.
Väntar på att Elin ska komma hem, hon är hos mormor för att plocka bort stygnen och bli lite omtejpad, hoppas allt går bra. Det är ett knivigt ställe att ha stygn på. Jag ska strax börja förbereda morgondagens lunch, och sen blir det en lugn stund med nyheter och lite läsning. Ha en fin kväll!

Gillar