Klantade mig rejält idag....

Var på liten shoppingrunda idag efter jobbet, något som jag aldrig hinner med, men idag var Erika hemma så då behövde jag inte skynda hem till Mezzi. Så jag gick en sväng på knalleland. Köpte denna ljuvliga tröja från Lindex, hade velat ha en röd men dom var slut, som mycket annat som Reese Witherspoon gör reklam för.

Gillar henne, hon är så naturlig och härlig på nåt sätt, älskar hennes filmer. Kolla in dessa om du inte sett dom. " Sweet home Alabama" " Just like Heaven" "Walk the line" och det finns många fler.Till det som hände då... innan jag gick till Lindex var jag på Sisters där jag köpte 2 toppar och på Kicks och köpte puder & Mascara från Dior, foundation "True match" och en deo från biotherm. Ni kan ju räkna ut att det gick på en del, strax över tusenlappen. Så var jag på Lindex då och åkte hem. När jag skulle gå in så kom jag på, var är grejerna från kicks??? PANIK!!!


Var helt säker på att jag glömt dom i provrummet. Rusar in och ringer butiken och hoppas på att en ärlig människa hittat mina påsar och lämnat dom till personalen. Jag fick beskriva vad som låg i påsen och dom bekräftade att det var mina saker, underbart!!! Jag hade glömt påsarna vid kassan sa hon och hon hade sprungit efter mig men jag hade försvunnit så snabbt.


Men jag är såå lättad och glad att mina saker kom till rätta. Jag lämnar alltid in saker som jag hittar, för jag vill att någon ska göra det för mig. Det är inte roligt att bli av med skaer. Den gyllene regeln helt enkelt.


Ha en toppen kväll godingar!

Gillar

Kommentarer