Förkylningen & badrumsinredning...

Hemma, Inredning, Husrenoveringen

Är inte direkt piggare idag, tur att jag stannade hemma. Har inte blivit mycket gjort idag heller. Sitter i skrivande stund och sippar i mig varmt vatten med citron, Försöker skölja igenom kroppen med massa vatten, det ska tydligen vara bra. Har nog nyst ca 500 ggr idag och som tur var kunde Elin åka förbi apoteket och köpa nässpray. Något jag försöker undvika så mycket som möjligt, men man måste ju kunna andas. Den här förkylningen är något i hästväg, som mina förkylningar alltid blir.

Kallt har vi här också, runt -7, just nu. Imorse hade vi -12. Iskristaller på fönstren, då är det kallt.

Har ju inte mycket på gång idag, men tänkte visa er lite hur det ser ut i badrummet hittills. Väntar på rörmokarna att komma och koppla in vattnet, men han fick influensa förra veckan. Men nu är det på plats iallafall.

Allt i rejält massivt trä och handmålat med vackra detaljer. Längtar tills vi kan börja använda det.

All inredning kommer från Qvesarum . Dom har mycket fint där till hela huset. Den här serien helter Astrid. Älskar ljuset här inne och dessa fönster med kryss. Nedanför det fönstret kommer det bli ett badkar. Trädet ni ser utanför kommer tas bort.

Nu ska jag fortsätta vila, som jag gjort hela dagen och kika runt lite hos er andra bloggare. Tur man har detta som tidsfördriv. Ha en fin eftermiddag.

Gillar

Kommentarer