Dags att packa....

Fitness & Hälsa, Hemma

Nu är det bara en dag till kvar imorgon, sen bär det av till staterna. Har varit i stan och ordnat med lite inköp, allt inte nödvändigt för resan just. Men hittade en så härlig långklänning igår på Kappahl, den får följa med. Passade även på att handla bikini och lite nya underkläder på Changerean.

Så fin och sitter perfekt. Speciellt längdmässigt. Ofta är många långklänningar alldeles för långa när man inte är så lång själv. Men den här var perfekt.

Lite annat smått & gott från Budrosé

Väskorna är framtagna och nu är det bara att sätta igång. Frågan är ju alltid, hur mycket ska man packa med? Vi kommer ju att shoppa en hel del. Det är varmt, över 30 grader. Så lättklätt är nog grejen. Löparskorna ska definitivt med, morgonpromenad i Centralpark står högt på min lista. Överlag brukar vi motionera och då oftast med promenader på ca 1-1/2 h. Ett bra sätt att se sig om också. Vi bor ca 10 min promenadavstånd därifrån. Bra uppvärmning för en löprunda.

Bilden är från pixabay.

Hur är vädret hos er idag? Här är det fint än så länge. Dom har pratat om regn hela veckan men inte en droppe har det kommit. Någon liten skvätt i måndags kväll. Nu är det jättefint. Gick ut en sväng med kameran.

Gården i sommarskrud...

Gick en sväng och gosade lite med Bemidji...

Lille Rozzo följde såklart med....

Nu ska jag börja packa lite, sen blir det nog pannkakor till lunch idag, nyttiga såklart. Ett träningspass också. Tränande igår, blev en liten löprunda följt av lite funktionell styrka. Har blivit lite dåligt med träning, blir så ibland, förkylningar och annat. Men nu är jag på gång igen. Detta körde jag igår med the bodycoach. Riktigt bra och jobbigt. 

Ha en fin dag!


Gillar

Kommentarer