Header

​Jag har alltid velat ha en DW klocka. Men vet inte vilken modell eller färg. Stort ur eller litet ur? Svart eller brunt band? Rosé eller silver? Så min fråga till er.. Vilken tycker ni? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Har precis sett en så bra film. The Longest Ride. Romantik, spänning och en helt fantastisk story. Se den! Ett plus att det är med en riktig hunk i filmen också, haha.

Likes

Comments

​Två fina från Dromana - Australien 

​Oj vad tiden springer iväg. Nu, efter ca en månad är jag hemma hos mamma och pappa igen. Här blir jag kvar i två veckor innan jag bosätter mig i Växjö igen. Har tyvärr inte så mycket att bjuda på för tillfället. Klumpig som jag är så glömde jag kameran uppe i norrland.. får tillbaka den i Växjö igen haha. Men ska försöka att uppdatera er under tiden med lite annat smått och gott. Hoppas i alla fall att ni har haft en toppen sommar och nu har äntligen det varma vädret kommit, Jippi!

Likes

Comments

Njuter på altanen med en kopp kaffe i kvällssolen. Detta är livets bästa dagar. Hela 23 grader i solen och en svag fläktande vind. Nu är det underbart att leva!

Likes

Comments

Hej alla fina. Får ursäkta den dåliga uppdateringen här. Men det är sommar och nu när jag är ledig så passar jag på att umgås med nära och kära. För tillfället är jag i Hälsingland och blir kvar här i ca 1,5 vecka till. Kommer en hel del uppdatering när jag är hemma i Västra Götaland hos mor och far.

Hoppas att ni har en fin sommar även fast vädret inte är det bästa. Njut av ledigheten.

Likes

Comments

Hur fina är inte dessa väskor från Fjällräven? Vill så gärna ha en till hösten nu när jag ska börja plugga. Men den stora frågan är.. Vilken färg? Dessa 6 här ovan är mina favoriter och hade gärna haft allihop. 

Vilken är eran favorit? 

Likes

Comments

Även idag är det solsken här i Hällebäck. Så underbart! Hur har ni det fina läsare? :)

Likes

Comments

Att en kan bli så glad och lycklig med en person. Världens bästa Johan!

Likes

Comments

Älskar havet. Älskar solen. Älskar sommaren. Idag blir det ett eller två dopp i havet. Fina tisdag!

Likes

Comments