Så taggad på livet!

Godmorgon!
Just nu sitter jag i köket och försöker planera ut dagen samtidigt som jag dricker mitt moronkaffe och kollar lite vloggar. Alma sover fortfarande vilket är rätt skönt för då hinner jag fixa lite i hemmet och äta frukost i lugn och ro.

Jag är så taggad på livet nu och har otroligt mycket motivation till allt! Vet inte alls vad det beror på? Kanske har det gjort sån stor skillnad på mig när vi har börjat äta hälsosammare och jag har kört mera hemmaträning nu på senaste tiden? För jag mår verkligen bra av att träna, jag blir genast mer säker i mig själv och positivare när jag lyckas med att prioritera mig och min hälsa!

Iallafall så är denna månad så fullspeckad så därför kommer det nog vara lite tomt på bloggen ett tag framöver. Renoveringen/målandet vid nya lägenheten börjar vara halvvägs klart, sen blir det att ta tag i flytten. Det kommer nog vara den jobbiga delen nu när vi har Alma med i bilden. Jag tycker annars också att själva flytten i sig är jobbig då det ska sorteras, packas ner, köras dit grejjer och sen packas upp..kan tänka mig hur det kommer vara med en bebis med i det hela!

Sen har vi även ett läkar, rådgivnings och tandläkar besök med Alma. Jag ska söka in till närvårdar och kanske även någon annan utbildning denna månad. Inte nog med det så har man ju vardagssysslor som ska göras och jag vill ju försöka hinna med träningen också så jag inte tappar motivationen igen! Till allt detta kommer jag fylla 21år och vi kommer 14.2 att ha varit förlovade i ett år. Så det ska vi fira lite smått☺️

Men jag längtar verkligen så mycket tills vi fått flytten gjord och sakerna på plats. Jag kommer säkert visa er lite före och efter bilder och sen börja prioritera bloggen mer. Ni ska ha det så bra sålänge! 💕

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va roligt att du är taggad på livet och att du äter mer hälsosammare 💕 hejja dej www.michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja att flytta är inte det roligaste då det tar lite på krafterna men det kommer gå bra😊nouw.com/amandizan
Carolinakatjasusanna
Carolinakatjasusanna,
Det behövde jag höra och säkert ska det gå bra!☺️nouw.com/carolinakatjasusanna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229