Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Våren har börjat smyga sig fram och om en vecka är det maj och jag välkomnar den fina härliga våren med öppna armar.
Är verkligen en vår och sommar människa men trots det så har vintern sina små fördelar. Fjällen med skidåkning är bara nåt jag älskar! Älskar även denna tjej som är med på bilderna som tog med mig på en skidresa i januari!
Love her!

Likes

Comments

En toppen kväll med toppen vänner och toppen mat, min lördag!

Likes

Comments

Börjar det nya året med att fylla 20år! Vilket känns lite helgalet och väldigt vuxet. Än så länge är det rätt skönt o fylla tidigt på året men det kommer förmodligen att förändras om några år.

Haft en toppen bra födelsedag, shopping och lunch i Stockholm med min Patricia och sedan avslutat min dag med att bli bjuden på middag av min fina kärlek. OCH HAN MÅSTE JU BARA VARA VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN SOM GAV MIG EN RESA TILL BARCELONA!

Likes

Comments

Ja verkligheten rullar på och dagarna består av jobb, på jobb. Så det få lediga dagar uppskattas rejält men tyvärr finns de ju ändå massa måsten dessa dagar. Denna lediga måndag började i tvättstugan och efter några maskiner drog jag mig ner mot stan för en fika med min syster. En superduper mysig fika som varade i många timmar. Under eftermiddagen/kvällen hann jag även me tapetrivning i lägenheten och en mysig pratstund hos en vän. En toppen måndag helt enkelt!

Tänk hur länge man håller ihop med sina syskon, så kärlek!

Likes

Comments

Efter en veckas jobb så ska helgen tillbringas på LederCamp på Gotland. Vi är ca 50 ungdomar (som är ledare i nån slags förening/sport) som blivit uttagna till detta LederCamp. Så ska bli riktigt kul att lära känna alla och få göra en massa roliga aktiviteter. Dock ska det regna och det ska ju bli mindre kul. Men tror den helg blir lyckad ändå. Får återkomma efter helgen med en update.
Hoppas ni får en mysig helgen!

Likes

Comments

Jag och Marcus ska flytta ihop!!! Som jag längtat, haha bor ju typ ihop nu dock på tre olika ställen så ska bli skönt att inte behöva åka runt.
För nån månad sen så köpte Marcus en lägenhet och imorgon får vi nycklarna. Dock ska vi inte flytta in förrän i januari då vi ska renovera hela lägenheten, så galet mysigt roligt och underbart, haha. Har redan bestämt hur jag vill ha det så måste bara övertala min pojk till de. Blir lite små (mycket) galen av att jag inte kan köpa inredning än, gå runt i butiker och tänker den ska jag ha och den och den och den, haha känns ju dumt att börja handla nu då vi inte har måtten och vet exakt hur det kommer se ut än.
Nu vill jag bara sätta igång och börja renoveringen så att de kan bli klart snart!

Likes

Comments