Spelar just nu kort med Ebba,Bråtis och Emma uppe hos Ebba! Vi alla ska sova här inatt så vi ska nog gå och lägga oss snart. Min dag har varit bra, började med skolan till klockan tre, åkte sen hem till mig med Emma och spelade FIFA och bakade sååå goda kakor hihi. Nu ska jag fortsätta att umgås med mina girlsss, vi hörs imorgon! Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fullständiga namn: Maria Carolina Brandt

Smeknamn: Carro, Brandt eller Brandtan

Familj: Mamma, pappa och min lillebror

Favoritmat: Flygandejacob heh

Saker du älskar: Mina vänner och familj, One Direction och träning

Saker du hatar: Kryp och höjder

Tänker du oftast på: One Direction haha..

Civilstatus: Singel

Nuvarande boendeort: En bit utanför GöteborgLikes

CommentsEn wantie just nu är verkligen träningskläder framförallt tröjor, skulle bara vilja fylla min garderob med massa fina, färgglada träningskläder. När man tappar lusten att träna så hjälper alltid snygga träningskläder, och det har jag lite av så det är absolut det jag vill skaffa mig mer av, eftersom att jag tränar varannan dag så är det ju perfekt att ha massa av det.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Börjar dagen med sovmorgon till halv 11 hur skönt? Mina planer för dagen är fortfarande lite oklara så får se helt enkelt hur det blir, vad har ni för planer? Hoppas att ni iallafall får en bra fredag kram!

Likes

Comments

Varit jätte dålig på att uppdatera idag jag vet..men sitter just nu och gör tidsinställda tills imorgon så lovar att det kommer att bli mycket bättre imorgon, idag har jag även varit på gymmet annars inte gjort så mycket men vi hörs imorgon,kram på er!

Likes

Comments

Har inte varit bra uppdatering idag jag vet..hann tyvärr inte göra några tidsinställda igår och tycker det är svårt när jag inte vet vad ni vill läsa mer och mindre om? Jag tycker själv inte att det är kul och läsa om vad jag gör hela tiden så försöker blanda lite! Men det skulle vara snällt och det skulle hjälpa mig om ni kunde kommentera detta inlägget om vad ni vill att jag ska blogga om, för jag har ju trots allt några läsare haha!


Likes

Comments

Torsdag idag och bara en dag kvar till helg ska bli så skönt är så himla skoltrött även om vi precis har haft lov! Började 8 idag och slutar tio i två, torsdagar är bästa dagen! Efter skolan ska jag till gymmet med Bråtis och köra mycket kondis och ben, vi hörs mera senare

Likes

Comments

Äntligen ska jag gå och lägga mig och bara mysa till serier har längtat till min säng hela dagen verkligen, och längtar ju bara ännu mer när det är så tråkigt väder..! Hoppas ni har haft en bra dag, och detta blir nog sista inlägget för idag.


Likes

Comments