Sådär, hej!
Om ni läst de korta orden skriva om mig i beskrivningen så vet ni redan att jag heter Carolina är 20 år, kommer ifrån Örebro men bor nu i en stad som heter Haywards Heath som ligger 20 minuter ifrån Brighton, 40 minuter ifrån London alltså i England.
Jag jobbar just nu på Mc Donalds, och missta mig inte nu jag tänker inte jobba upp för att bli någon chef eller en karriär inom Mc Donalds för det är inget jag vill göra i långa loppet i mitt liv, detta ser jag som ett tillfälligt jobb en möjlighet att tjäna pengar, erfarenhet, träffa nya människor och samtidigt bygga upp ett liv för mig själv i det land jag valt att bo i.
Mina 2 år i England har varit väldigt mycket upp och ner, det har varit mycket glada och lugna minnen för mig vilket har resulterat i att dessa år blivit de bästa i mitt tonårs/vuxna liv. Men det har också varit en stor prövning att bo här, mycket dåliga och jobbiga minnen. Mycket gråt, ilska och frustration.
Jag har lärt mig så otroligt mycket genom dessa år i både positivt och negativt men jag är väldigt glad att jag trots allting inte hat gett upp, vågat fråga om hjälp, varit starkt och litat på mig själv.

Jag ville i detta inlägg kort presentera mig och påbörja denna blogg, jag har inte just nu en röd tråd i vad exakt jag kommer skriva om, jag har ingen kategori i denna blogg, men jag ska använda min blogg till att skriva av mig när jag har saker på hjärtat/hjärnan, inspirera mig själv, andra.

Jag har försökt att blogga förut men jag hat aldrig hittat inspiration till att fortsätta eller att ens börja skriva men jag känner mig taggad nu och vill göra detta.
Så jag hoppas ni vill följa med på denna resa och så hörs vi i nästa inlägg.

P&K

Likes

Comments