Middag igår med mitt hjärta. Så mycket kärlek.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har fortfarande inte vant mig. Vant mig med att du fortfarande är kvar.
Klockan är 06.12 och jag har vaknat av solen.
Du brukar alltid dra för gardinerna på kvällarna, men igår var vi uppslukade av kärleken.
Av dig och mig och inget annat.

Men jag har inget emot det, jag ligger gärna vaken samtidigt som solen lyser in på din nakna rygg och får huden att glöda. Jag ligger gärna tätt intill och andas in dig, njuter av att dela samma luft och andetag som du. Någon gång vaknar du till och kysser mig i sömnen innan du drar mig närmre och jag hör ditt hjärta slå.
Jag har fortfarande inte vant mig vid känslan, känslan av att ha någon så nära.

Du får mig att må så bra, på riktigt alltså. Inte bara bra som i svaret man svarar när någon frågar. Nej, det här är annorlunda. Det glittrar och det sprakar, alla dem känslor som försöker få plats inom mig. Känslor du planterar, känslor som växer sig starkare för varje dag.

Och jag försöker förklara för dig, försöker få dig att förstå, men jag hittar inte orden. Frusterad kryper jag mig närmre och låter min blick göra jobbet, min hand runt din nacke. Jag ser djupt in i dina ögon och jag tycker mig se rakt in i själen. In till det varma och trygga. In till drömmar, kärlek och tillit.

Jag har fortfarande inte vant mig med din hand i min, med fingrar som söker mina och som aldrig kommer släppa.

Likes

Comments

Gräddfylld burrata med honungsrostade tomater, smörstekt surdegsbröd, balsamico, olivolja & basilika. // Halstrad lax med avokadoröra, vegetarisk rom, asiatisk sås med bl.a. soja, fisksås, lime, ingefära, honung och vitlök + hackade nötter.

Igår firade jag och Villy alla hjärtans dag i förväg (då han jobbar idag). Vi lagade trerätters tillsammans, vilket blev burrata till förrätt, lax till ”varmrätt” och en vit chokladmousse med espresso till efterrätt. Väldigt gott och supermysigt. På kvällen låg vi bara hemma framför TV:n och pussades.

Idag har vi dessutom 17 månader tillsammans vilket är lite sjukt, snart har vi liksom varit tillsammans i 1,5 år. På ett sätt har det gått väldigt fort, men samtidigt känns det som om vi har känt varandra hela livet.

Hoppas ni alla får en underbar dag, oavsett hur ni firar (eller om ni inte firar). XX

Likes

Comments

Ibland tänker jag på hur livet skulle ha sett ut om det hade blivit som man en gång önskat. Vilka sorger man hade besparats och vilka lyckliga stunder man hade gått miste om.

Det är fascinerande hur vissa saker som verkade så viktiga förut, inte alls spelar någon roll idag. Hur mycket tid man har lagt ner på saker som nu är obetydliga. Saker som bleknar och flyter in i varandra för att tillslut glömmas bort. Jag hade varit en helt annan person idag om saker hade blivit som jag hoppades på för ett år sedan. Då hade jag aldrig träffat dig.

Du är så fin när du ler.

Jag frågar även mig själv ibland om jag tror på slumpen eller ödet. Var det bara en tillfällighet att jag såg dig den där höstkvällen? Eller var det förutbestämt? Jag vill tro att det är ödet som formar mitt liv. Det känns tryggare än om allt bara beror på en slump. Om stora händelser påverkas av minimala val. Samtidigt känns det jobbigt om allt redan är förutbestämt.

Spelar det då någon roll vad jag kämpar för idag?

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen och ska göra det imorgon också. Villy är i Täby i helgen så jag tänkte att då kan jag lika gärna passa på och köra dubbla pass. Efter jobbet gick jag, mamma och pappa ut och åt middag på Hodja, vilket var väldigt mysigt.

Nu är det bara en vecka kvar innan vi får lov, så skönt. Har egentligen inga stora planer alls utan ska bara fokusera på att umgås med Villy, mina fina vänner/familj, jobba lite och njuta av att vara ledig. Hoppas ni har en fin helg. Xx

Likes

Comments

Idag mötte jag upp Emmy för en väldigt spontan middag på Aaltos. Hon skulle ut senare med sin klass så jag passade på att sno åt mig henne en snabbis innan hon var tvungen att dra vidare. Jag åt (precis som alltid) deras ravioli med svamp, tryffel, citron m.m + ett glad bubbel. SÅ gott, åh. Emmy åt en avokadopizza som också var väldigt god. Aaltos är utan tvekan en av mina favoritrestauranger här i Uppsala. Ni måste gå dit om ni inte redan har varit där. XX 

Likes

Comments

Sallad med friterade räkor, forellrom, ägg, avokado, rostade cashewnötter, ingefärsvinaigrette, marinerade nudlar och råkost. 

Idag har både jag och mamma varit lediga, så vi passade på att ta en lunch på stan. Vi gick till ett av mina favoritställen - Frenchi. Jag åt deras räksallad som är sinnesjukt god och mamma tog ”Dagens kött” som bestod av högrev med bland annat sojabönor, pocherat ägg, ris mm. Mycket gott och framför allt väldigt mysigt att få lite mor-och-dotter-tid tillsammans.

Efter lunchen gick vi en runda på stan och kollade lite i butiker. Jag blev lite smått förälskad i det mesta jag hittade, speciellt i ett par skor från Din Sko som jag funderar på att införskaffa mig. Här hittar ni dom.

Nu har ska jag plugga lite inför ett tal jag ska hålla imorgon i skolan. Puss.

Likes

Comments

I fredags hämtade jag ut mina nya träningskläder som jag beställde tidigare i veckan från ONE MORE REP. Jag köpte dom gråa tightsen på bilden + ett par blåa. Dom är verkligen så, så sköna - TIPS!

Likes

Comments

Idag på eftermiddagen mötte jag upp Tova för att ta en fika på stan. Supermysigt!! Vi tog även en runda på stan där vi fick med oss lite smått och gott. Tova köpte en jättemysig tröja och en superfin vas från Edblad. Jag är faktiskt sugen på att dra ner efter skolan imorgon och köpa en likadan.. 

Det jag köpte var tallrikar från Åhléns. Jag kollade på dom tidigt i höstas men dom hann ta slut innan jag bestämde mig för att köpa dom. Idag såg jag dock att dom hade kommit in igen och då fanns det ingen återvändo. Åh, är nöjd! Kan visa er dom senare i veckan. Puss.

Likes

Comments

Här kommer ett recept på magiska kladdkakemuffins som passar precis lika bra som vanlig kladdkaka!! Dessutom består dom bara av nyttigheter! Ni måste prova <3

Du behöver


12 dadlar, mjuka – kärnfria
1,5 msk flytande honung
2 msk kokosolja
3 ägg
2 dl mandelmjöl
5 msk kakao
1 krm äkta vaniljpulver
1 kmr salt

Gör såhär

• Sätt ugnen på 175 grader
• Ta fram matberedaren och mixa kärnfria dadlar med kokosfett & honung. Mixa så slätt det bara går.
• Tillsätt äggen och mixa samman i ca 30-40 sek.
• Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda till sist ihop med dadel- & äggvispet.
• Bred ut smeten i muffinsformar
• Sätt in i ugnen i 5-6 min, den skall vara kladdig och härlig inuti.
• Låt svalna något och njut!! (Personligen gillar jag dom som allra bäst när dom fått stått i kylskåpet under natten och ”satt sig”)


• Frostingen har jag inga mått på men den består av Philadelphiaost, en skvätt starkt kaffe, kakao och lite honung.

Likes

Comments