Idag har jag hunnit med att sätta upp nästan alla hyllor i min garderob, som jag har designat själv. Tänkte jag skulle vissa lite före och efter bilder på hur det var innan jag renoverade den. Är nöjd med vad jag har kunnat skapat med minan egna händer. Men de bilderna kommer inte fören i morgon. För nu är det dags att gå och lägga sig. Ska upp tidigt i morgon.

GOD NATT!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken bra dag. Vaknade tidigt idag, har hunnit mycket nu på förmiddagen. Snart är det utbildning på gång, innan jag börjar jobba. Ska snart dricka en kopp kaffe innan jag beger mig iväg.

Ha det gött!

(Ett hjärta gjort av grenar, så vackert att vakna till.)

Likes

Comments

Inviger denna kväll med min nya Etanolkamin. Det är det bästa köpet på länge, kan värmt rekommendera er att köpa en. Den bidrar med värme och en mysig stämning .

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag har det varit en skön slappe dag med film och godis. Det är skönt att ha såna dagar med.  Men efter halva dagen hade gått så blev jag rastlös, så jag åkte till Media Market och köpte en ny kaffebryggare. Vilken skillnad på kaffet det blev. Det var på tiden. 

Märket på kaffebryggaren Wilfa.

Likes

Comments

Skit vad dagen har gått fort. Jag hann inte med allt som skulle göras idag, Så jag får fortsätta imorgon. Men nu håller jag kväll.

Det ni ser på bild är mina nya väggkoppar, som jag har hängt upp i hall. Tycker det var en rolig inredningsdetalj.

Köpt på www.pysselgummanswebshop.se/


Likes

Comments

När jag ser den här bilden så blir jag lycklig. En bild beskriver mer än tusen ord. Hur tolkar ni denna bild? Jag tolkar som kreativ, motivation, glädje osv.
Denna bild beskriver vad jag kommer att göra de senaste dagarna fram över, från och med den 1 oktober.  Jag har fått äran att inreda och designa min kompis insatslägenhet. Och det ska bli så kul.
Idag har jag lite små projekt som jag skall göra, Som att hänga upp hyllor mm. Bilder på detta kommer senare under dagen.

Ha en härlig dag!

Likes

Comments

​Det är säkert många som är ute och festar så här en fredagskväll. Själv ligger jag nerbäddad på vardagsrumsmattan med massa kuddar och täcken. vad gör man, när man inte har en soffa att sitta i. 

Ha en fortsatt mysig fredag.

Likes

Comments

Jaha då var det äntligen fredagskväll.

Och i dag har jag spenderat dagen med att städa hemmet. Och fint blev det.

Nu ikväll har jag varit och firat min älskade lillasyster som fyllde 24 år idag. Min Syster är ett stort fan till 50-talet. Och istället att ge henne två stycken chokladaskar så hittade jag en passande plåtlåda, som jag la över chokladen i med två trisslotter.

Så glad hon blev när hon öppnade presenten.

Likes

Comments

Då har jag gjort om tre kuddfodral som jag har tröttnat på.

Jag började med att spreta upp de gamla sömmarna. Sedan tog jag hjälp av en klädroller för att få väck trådrester som blir när man sprätter. Ett av kuddfodralen delade jag i två delar, så det blev fyra bitar. Sedan har jag sicksackat runt alla bitar. Tog en annan slags tygbit delade en gång och sydde ihop. Man lägger de räta sidorna ovan på varandra och syr ihop. Jag åter använder de dragkedjor som fanns tidigare på kuddarna.

Den ena kudden gjorde jag inte så mycket med sydde in kuddfodralet för att det skulle passa innerkudden och sedan fick den en knapp på var sin sida.

Den tredje kuddfodralet fick ett veckad band runt om sig. Bilden på höger sida visar hur det kan se ut. Man börjar med att sy med raksöm med längre avstånd, så man kan dra i den understa tråden för att få fram vecken. När man känner sig klar med bandets veck så nålar man fast det mellan tyget räta sidorna inåt och sy ihop.

Nu är de gamla kuddfodralen som nya. Är jätte nöjd. Tråkigt nog får jag inte behålla dem, för i morgon är det inte vilken dag som helst utan min systers födelsedag. Jag hade tänkt att ge henne dem. Hoppas att hon kommer tycker om dem.

Tack att ni tog er tid för att läsa detta inlägg.

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll.

Likes

Comments

Då var det torsdagskväll!

Idag har jag varit hemma för att villa upp mig från febern. Har även hållit på med tre mindre projekt idag. Inlägget från det kommer senare under kvällen.

Bilden som ni ser ovanför är från mitt vardagsrum.  

Likes

Comments