Fel i kroppen

Godkväll på er!

Detta har jag verkligen aldrig varit med om tidigare, vad händer med min kropp? Utebliven mens men ej gravid. Jag vet att det kan vara pga stress/oro och sådant. Men vad har jag att vara stressad och orolig över?

Har aldrig varit med om detta innan. Och jag har aldrig varit orolig över att i jag inte ska få min mens. Men nu är jag det för första gången.

Vet faktiskt inte vad jag ska göra eller jo om inte annat ringa gyn om det inte händer något. Blir smått förvirrad och otålig på detta. :/ Hjälp!

Gillar

Kommentarer

anderssoncjulia
anderssoncjulia,
Det där hände mig i december. Mensen va tre veckor försenad..
Men som du skrev, så kan de bero på stress & oro eller om du ställt om kosten eller får i dig för lite kolhydrater som kroppen är van vid eller något annat som kroppen behöver. Det är några saker de kan bero på..
Kan som sagt ta ett tag innan den kommer .. försök stressa ner osv om du tror att de kan bero på de. 😊 kram
nouw.com/anderssoncjulia
Caroliineee
Caroliineee,
Tack för ditt svar, känns lite bättre när man vet att man inte är ensam om det. Man blir ju lite nojig när man aldrig haft så tidigare heller.
Tycker jag äter hyfsat med kolhydrater men kanske minskat lite. Men har aldrig varit några problem innan. Man får hoppas på att den dyker upp snart haha 😃
nouw.com/caroliineee
anderssoncjulia
anderssoncjulia,
Ingenfara, vet fler som fått så.
Men ja man blir sjukt nojig!
För mig tror ja de berodde på stressen & ändrad kost pga träning. 😊
Men ja hoppas den kommer snart, haha!
nouw.com/anderssoncjulia
Caroliineee
Caroliineee,
Okej 😊 Ha en fin dag! nouw.com/caroliineee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229