My day

Ja, jag gillar detta filtret. Och har läst om alla influensers som kritiserar filter och håller verkligen med, men tycker att detta filtret är så gulligt så att använda det någon gång ibland skadar inte hoppas jag. Idag har jag i vanlig ordning varit i skolan. På svenskan fortsatte jag skriva på min vetenskapliga text som ska vara inne fredagen efter lovet. Jag skriver om hur skolan påverkar elevers personlighet och hur den bidrar till ökad ohälsa. Det är ett relaterbart område och blir därför lätt att skriva om. Efter det hade vi gymnasiearbete som jag och Alice mest pratade bort, typiskt oss men vi tar nog ikapp det imorgon om jag känner oss två rätt. Slutligen så hade vi matte där vi fick jobba vidare med integraler.

Efter skolan hade jag en tid hos skolsköterskan vilket var så välbehövligt. Är alltid lite olika hur man går därifrån, men idag var det i alla fall med ett leende på läpparna, vi hade verkligen ett riktigt bra samtal. I väntan på att bussen skulle gå hem gick jag in på Rituals och köpte påfyllning av min Body Cream eftersom det håller på att ta slut.

Nu har jag precis kollat på dagens avsnitt av Paradise Hotel och ska när som sätta mig och plugga lite redovisning innan maten för att sedan fortsätta efter maten tills jag ska sova. Hoppas att ni har haft en bra tisdag!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229