Jag tycker till om populära tjejtrender 2018

Börjar på samma sätt som jag gjorde med killtrenderna, så jag vill bara att ni ska veta att jag är sämst på namn på olika trender så kommer säkert skriva helt fel namn och det finns säkert mycket finare namn på vissa trender. Och sen så är detta självklart MINA åsikter och alla får ha sina egna åsikter och fortsätt klä er efter det ni tycker är snyggt!

Randigt: Jag har alltid varit en tjej som tycker att randigt är snyggare än ex prickigt så att det är en trend jag älskar. Jag har inte så mycket randigt själv men tycker att det är en trend som både tjejer och killar borde följa.

Boyfriend/Mom jeans: Jag tycker att det är så snyggt på andra. Men jag tycker att det känns bättre på mig själv när jeans sitter tajt men funderar ändå på att köpa ett par eftersom jag tycker att det är så snyggt.

Balenciaga sneakers: Nej ne nej. Fattar inte riktigt vad folk ser i dessa skor. Tycker mest bara att de ser väldigt klumpiga ut eftersom de är så stora. Jag skulle aldrig ha köpt dessa skor.

"Små solglasögon": Här har vi ett perfekt exempel på en trend som jag inte kan namnet på. Men alltså till en början så tyckte jag att dessa solglasögonen var SÅ fula! Men nu när fler och fler börjar använde dem så tycker jag ändå att de ser helt okej ut. Men detta är verkligen ett par solglasögon som bara passar vissa och jag skulle aldrig i hela mitt liv sätta på ett par för vet redan att jag varken skulle passa i dem eller känna mig bekväm.

Rutiga klädesplagg: Jag tycker faktiskt att denna trenden är riktigt snygg och tror helt ärligt inte att det kommer dröja länge innan jag själv äger ett par rutiga kostymbyxor eller en rutig kjol. Tycker att det ser riktigt stilrent ut och jag bara älskar det!

Isabel Marant skor: Nja, tycker inte att dessa skor är så fina faktiskt.

"Byxor med rand på sidan:" Sämsta namnet men ni fattar nog när ni ser bilderna. Jag tycker att dessa byxor är riktigt snygga faktiskt och lätta att matcha. Jag kommer nog inte köpa ett par själv eftersom trenden håller på att dö ut men tycker ändå att de är snygga.

Bilder lånade från We Heart It och Google

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229