28 juni

Som vanligt ett sent inlägg men vad gör det?

Min morgon började tidigt av att jag vaknade vid fyra och var helt klarvaken men så fort jag tog mobilen gick det utför och jag var precis på äh att somna igen när skatter börjar låta utanför mitt fönster och det kan ju inte jag sova med så jag gick upp halvt irriterad och stängde fönster och sov sedan vidare till ungefär tio. Igår innan jag somnade var jag jättepepp på att köra ett pass med intervaller men det sket ju sig när jag vaknade med mensvärk... Kanske lite tmi (to much information) för några men ja det är ju sanningen så what to do?

När jag orkade kliva upp ur sängen så gick jag ner och gjorde samma frukost som dagarna innan och satt på Netflix på tv:n och såg på HIMYM och The Vampire Diaries om vart annat. Det fick bli en lite halvt slapp dag idag. Har ändå hunnit med att köra lite kubb mot Matilda. Vi vann varsin gång.

Framåt sex tiden fick vi gäster så innan det röjde vi lite, lagade mat och jag hann även med en dusch. Det var en jätte trevlig kväll med massa god mat, skämt, skratt, prat, kubb, krocket, osv. En helt perfekt sommarkväll helt enkelt med bra personer. Dom åkte hem alldeles nyss så det blev en lång kväll. Inte en lika händelserik dag som andra dagar men lite har jag ju hunnit med iallafall. Vi hörs imorgon igen, Sov så gott nu finisar!💗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229