FAROZON

Hej och hallå!

Helt sjukt va den här veckan har gått fort. Det är redan fredag morgon och det ska faktiskt bli gott med helg, ska inte ljuga, jag tycker det är Lika skönt varje gång helgen kommer ( hehe )

Trots att veckan har gått fort har jag ändå hunnit göra en hel del saker. I tisdag skulle jag och Nathalie gå ut och gå en sväng, var ju hur fint väder som helst. MEN det slutade upp med att vi gick på ett café som ligger i samhället och satt där i 2h innan vi gick hem igen. Fick dock promenaden dit och hem iaf OCH en hel del juicy samtalsämnen😁

Onsdag passade jag på att rensa förrådet som vi har inne, det är väldigt skönt att ha ett extra rum till alla saker som behöver förvaras med vara lätt tillgängliga. Dock är det en extremt farozon för att fet lätt blir stökigt, vissa gånger öppnar man bara dörren och dumpar allt man håller i. Så det var verkligen dags att städa och organisera. Blev lite bättre och jag kommer fram till frysen smidigt.

I går jobbade jag 7.30-14, en helt okej lång dag som slutade upp med 3h powernap när jag kom hem. Låg hela natten med extrem mensvärk så blev inte många timmar sömn.

MEN i dag är det fredag och jag ska bara mysa hela helgen med bra sällskap (familj & Corona vänligt )

Vad ska ni hitta på i dag/ helgen ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer